Martijn Huiberts

Sinds vele jaren bewandel ik het pad van bewustwording en bewustzijnsverruiming. Op jonge leeftijd las ik al vaak in de diversen boeken die mijn moeder op de boekenplank had staan. Van Wayne Dyer tot Deepak Chopra… Na een cursus Avatar op mijn 20e en een 11 daagse Vipassana een aantal jaar terug is er een hoop veranderd in mij. Tezamen met Tantra, wat sinds 5 jaar in mijn leven is gekomen ervaar ik nu meer innerlijke rust, onvoorwaardelijke liefde en Balans. Voor mij heeft Tantra alles te maken met Balans, Verruiming en Verbinding. Een echte ontdekkingstocht in je eigen binnenwereld. Leven vanuit je hart en je gevoel in connectie met je lichaam.

Mijn leermeesters op het gebied van Tantra heb ik leren kennen in/bij:
Dick Nijssen/Helios, Ellie van Zoggel, Ivar Mol/Dharma-Lotus, Dechen/ House of Tantra

Maar het meeste heb ik geleerd bij Johan Raaimakers Tantra-Atma! Waar ik vele workshops gevolgd heb en ook de Tantra-Massage Training gevolgd met Susanne Quartel en Johan. Na al deze mooie ervaringen en inzichten voel ik dat het nu de tijd is om dit te delen en te beginnen met het aanbieden van Tantra massages.

Mensen ondersteunen bij een ontdekkingsreis door het lichaam. Van mens tot mens, van ziel tot ziel. Met een open Hart en Volledige aandacht bij jou! Helemaal uit je hoofd in je Hart en in je bekken, jezelf volledig voelen. Echt aangeraakt worden kan zo helend en voedend zijn! De vier pijlers: Vertrouwen, Overgave, Gelijkwaardigheid en Doelloosheid zijn de belangrijkste voorwaarden voor een zuivere ervaring. Als dit resoneert met jou? Stuur me dan een berichtje/mailtje en laat me weten waarom je graag een massage van mij wilt ontvangen.

Martijn Huiberts (06-24564177)
Isabella van Portugalstraat 50 te Oss

mthuiberts@hotmail.com

Met vriendelijke groeten,

Martijn Huiberts