Blog

Intimacy Flow & Dragon Massage

  • Zaterdag 29 oktober Dragon Elementen Massage in Capelle a/d IJssel met Johan prijs: €300 per koppel incl. vegetarische lunch. 25 februari 2023 is de volgende datum voor  deze Dragon Elementen Massage.

In esoterische teksten is het drakenarchetype niet alleen een symbool van macht maar ook het hoogtepunt van ons individuele spirituele pad. Het gaat dan om het overwinnen van alle beperkingen en het bereiken van absolute vrijheid en eenwording van alle dualiteit. De populaire Caduceus met twee slangen die rond de staf van Hermes klimmen, is in feite een belangrijk tantrisch symbool hierin. De slangen symboliseren de twee interne subtiele kanalen: Ida en Pingala verweven rond elk chakra. De staf van Hermes vertegenwoordigt het centrale kanaal of Shusuma. Slangen betekenen niet alleen energiekanalen, maar ook vrouwelijke en mannelijke energieën die ze vullen. De vrouwelijke en mannelijke slang verstrengelen zich met elkaar op elk chakra en openen nieuwe poorten voor de  stijgend kracht in het centrale kanaal. Op het hoogste niveau veranderen slangen in een tweekoppige draak met vleugels. Vleugels vertegenwoordigen een vereniging van individuele energieën met kosmisch bewustzijn en afdaling van de geest in het lichaam. Aarde en vuur zijn de 2 hoofd elementen van deze intensieve en krachtige massage voor ontvanger en gever. Je gaat de geboorte van jou draak ervaren in deze intensieve massage. Aarde en vuur zijn de 2 hoofd elementen van deze massage voor ontvanger en gever om deze elementen van kracht te integreren in je hart. Prijs 300 euro per koppel inclusief een lunch, fruit, thee en massageolie.

Willen jullie er een intens weekend van maken en neem je 2 dagen deel 29 en 30 oktober is de prijs 550 euro per koppel. De Intimacy Flow Massage workshop word gegeven door Susanne Quartel en de Dragon elementen massage word gegeven door Johan. 

Locatie: https://centrumsensibel.nl/ Capelle a/d IJssel

  • Zondag 30 oktober Intimacy Flow Massage in Capelle a/d IJssel met Susanne Prijs: €300 per koppel incl. vegetarische lunch. 26 februari 2023 is de volgende datum voor de Intimacy Flow Massage.

De essentie van deze mooie en helende workshop is geven, ontvangen en “geraakt” worden. We gaan in de flow van Prana werken om het goddelijke te ervaren. Tijdens deze workshop wordt het gehele lichaam gemasseerd (incl. yoni en lingam) en worden marmapunten (drukpunten vergelijkbaar met de acupunctuurpunten) gestimuleerd. De Intimacy flow massage werkt daardoor op het hele energiesysteem. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt door de massage geactiveerd. De energie die loskomt, werkt als een katalysator om blokkades los te maken en te transformeren. Het lichaam weet wat het moet doen om terug te keren naar die originele staat.

Een tantramassage is kwetsbaar, daarom ben ik zeer voorzichtig en zorgvuldig. Het helpt je je aandacht naar binnen te richten om het goddelijke in jezelf te vinden. En we worden uitgenodigd om de krampachtigheid waarmee we onze seksuele energie en levensenergie onder controle houden los te laten. En in plaats daarvan te doorvoelen, te ontmoeten, te herkennen en te omarmen. Prijs 300 euro per koppel inclusief een lunch, fruit, thee en massageolie.

Locatie: https://centrumsensibel.nl/ Capelle a/d IJssel

In een intieme setting neem ik jullie mee op een tantrische massage reis waarin je helemaal kunt ontspannen, in overgave en vertrouwen. Je komt volledig in balans met deze massage, waarin verschillende stromingen en technieken gebruikt worden. Ik maak gebruik van klassieke massage, stevige deep tissue-massage in combinatie met vloeiende en ritmische flow-bewegingen vanuit de Ayurvedische en Tantrische leer. Tantramassage is een energetische geneeswijze waarbij ook seksuele energie aandacht krijgt. Seksuele energie in deze therapeutische vorm kan je transformeren omdat het een enorme kracht heeft om op alle lagen van je systeem te komen. Ik gebruik deze energie om mijn holistische benadering vorm te geven.

Zonder veiligheid geen contact

Zonder contact geen intimiteit

Zonder intimiteit geen liefde

Zonder liefde geen seksualiteit

En zonder liefde en seksualiteit…geen levenslust”

Susanne Quartel (www.susannequartel.nl)

Met expertise in bewustwording, zelfverwerkelijking, sjamanisme en tantra/heilige seksualiteit werk ik in mijn praktijk in Arnhem. Ik werk therapeutisch, energetisch, intuïtief en vooral in het moment. Ik geloof heilig in de kracht van eenvoud en mijn werkwijze en mijn manier van lesgeven is dan ook afgestemd, doelgericht en no-nonsense.

Naast de opleiding MWD en de opleiding Holistisch Energetisch Therapeut heb ik (en volg ik nog steeds) allerlei trainingen, cursussen gevolgd in NL en in het buitenland. Ongeveer 5 jaar geleden ben ik gestopt met mijn reguliere baan binnen de Jeugdbescherming Gelderland om mij volledig te richten op mijn sjamanistische en tantrische pad. De meer dan 12 jaar ervaring in de Jeugdzorg, aangevuld met mijn eigen levenservaringen en vele reizen hebben mij gevormd tot een geaarde, no-nonsense en deskundig therapeut en tantra teacher.

Tantra is voor mij streven naar perfecte balans, het ontwaken van het individuele bewustzijn. In 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met tantra in een sjamanistische reis. Ik was meteen positief getriggerd en ben begonnen aan mijn innerlijke tantrische reis. Inmiddels 11 jaar later ben ik geïnspireerd en opgeleid door verschillende tantra teachers in het buitenland. En ik denk dat ik er prima in ben geslaagd om deze zeer oude tantrische teachings om te zetten naar meer westerse teachings zoals tantrische leefwijze, tantra yoga, heilige seksualiteit en tantra healing & massages.

Johan Raaimakers (Tantra-atma.nl)

Ik neem jullie mee op tantrisch massage avontuur. Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk (massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). In deze periode heb ik geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage heeft op ons lichaam. Niet alleen fysiek maar ook emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch.

Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow. Ook maak ik gebruik van duo yoga technieken en meditatieve technieken in een massage voor een stabiele basis voor het geven van tantristische sessie. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages. En hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans. Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep mij in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt in het lichaam.

Voor wie en aanmelden

Deze massage workshop is alleen voor koppels die in een liefdesrelatie zitten of al eerder met elkaar hebben gewerkt in de vorm van massage of ander lichaamswerk. Met andere woorden, je kan je alleen aanmelden als koppel of gelegenheidskoppel. Dit om de veiligheid in de hoogste vorm te kunnen waarborgen want zonder veiligheid is er geen écht contact.

Prijs 300 euro per koppel all in incl. 100% neutrale massageolie (geschikt voor yoni en lingam)

Aanmelden via dit formulier Je ontvangt daarna een mail voor een aanbetaling en informatie

 

Liefs,

Susanne & Johan

About Johan Raaimakers