Blog

Retreat: Heilige Seksualiteit voor koppels

VOL Van 26 – 28 april 2024 een retreat voor koppels waar we jullie meenemen in een bijzondere intieme en heilige reis. De terugkeer van de Heilige Seksualiteit, een reis naar binnen in jezelf en van daaruit gaan we langzaam en afgestemd liefdevol verbinden met je liefdespartner. Nu is de tijd aangebroken dat de Heilige Seksualiteit weer mag terugkeren. De wereld van nu vraagt om liefdevolle, krachtige vrouwen en mannen, die zichzelf in hun unieke waarheid en openheid durven laten zien en vrij willen zijn van diep opgeslagen emoties en patronen.

We onderzoeken in gezamenlijkheid waar de energie mogelijk blokkeert en werken samen naar een magische manier om deze mogelijk geblokkeerde energie zichtbaar te maken zodat deze energie weer kan gaan stromen. Binnen het retreat van de Heilige Seksualiteit staat de beweging van energie centraal. Oude imprints, overtuigingen en blokkades kunnen losgelaten en getransformeerd worden. En precies dát is de essentie van dit retreat.

Seksualiteit en bevrijding

De rol van seksualiteit binnen tantra gaat altijd over spirituele transformatie en bevrijding, ook wel verlichting genoemd. Vanuit deze insteek gaan we jullie begeleiden, inspireren en meenemen in de magische wereld van de Heilige Seksualiteit. Dit weekend kan een enorme boost aan je dagelijks leven geven. Het onderbewuste wordt meer bewust en eventuele blokkades worden getriggerd waardoor het zelfhelend vermogen wordt activeert. In dit retreat werken we met alles wat zich in het moment aandient en laten we samen jouw energie weer stromen.

Programma

Releasewerk, energiewerk, krachtige meditaties, beweging en lichaamswerk. Het programma gaat divers zijn, in een veilige setting gaan we stap voor stap diepere lagen ontdekken. Wij hebben een toolbox vol om jullie te ondersteunen in dit proces. Wat we gaan inzetten is een combinatie van praktische oefeningen, lichaamswerk, opdrachten en kennis over de heilige seksualiteit. We gaan een heilige tempel, een puja creëren waarin we het vrouwelijke en het mannelijke eren, een afgestemde yoni/lingam healing en massage. Kortom ontdekken, beleven, voelen, ervaren en verbinden en veel meer!

Voor wie is dit weekend

Om een groep mensen aan te trekken die elkaar inspireert hebben we richtlijnen voor deelname. Dit retreat is gericht op koppels die in een liefdesrelatie zitten. Er is plek voor maximaal 12 koppels. Wij sturen zorgvuldig aan om een veilige setting te creëren zodat iedereen zich veilig voelt in dit bijzondere retreat. Veiligheid, respect en acceptatie staan op de eerste plaats. Dit bijzondere weekend wordt begeleid door mij en Johan Raaimakers.

Kosten: De kosten zijn € 850,00 per koppel

Wanneer: Van 26 t/m 28 april 2024. Inloop op vrijdag om 18.00 uur met soep en salade, start programma om 20.00 uur. We eindigen op zondag 16.00 uur.

Locatie: Midden in het bosrijke gebied van Havelte ligt Meeuwenveen, een prachtig complex met veel buitenruimte (gebouw 2), echt een heerlijke plek om te zijn.

Aanmelden en inschrijven

Dit kan als liefdes koppel via deze link. Na inschrijving krijg je bericht met de verdere informatie en aanbetaling. Bij vragen of onduidelijkheden over deelname mail: johan@tantra-atma.nl. Het kan zijn dat we je na aanmelding bellen voor een screening of deze week geschikt is voor jullie.

Dit bijzondere weekend wordt begeleid door Johan Raaimakers (Tantra Atma) en Chandra Nanda Dasi (Sadhaka)

Johan Raaimakers www.tantra-atma.nl

Ik neem jullie mee op tantrisch massage avontuur. Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar aandacht is voor praktijk (massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). In deze periode heb ik geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage heeft op ons lichaam. Niet alleen fysiek maar ook emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch.

Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages. En hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans. Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep mij in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt in het lichaam.

Chandra Nanda Dasi www.sadhaka.nl

“Elke ziel zoekt zijn weg terug naar de bron. Elk mens heeft daarbij zijn eigen weg te gaan, is uniek, maakt keuzes, ervaart, valt en staat weer op. Alleen door zelfonderzoek en introspectie kunnen we groeien naar een leven in vrijheid. Deel te maken van een klein stukje van jou weg naar een verruimder bewustzijn betekent daarbij voor mij een voorrecht en godsgeschenk”.

Na jarenlang het Tantra pad bewandeld en onderzocht te hebben, waarbij de shakti en sensuele vrouw langzaam ontwaakte in haar, besluit zij in 2018 dat het tijd is haar passie en persoonlijke pad krachtig neer te zetten, te gaan delen en actief uit te dragen.

Chandra is opgeleid door de Zweedse Tantra therapeut en Tantra facilitator Lin Holmquist tot Tantra therapeut en als dakini ingewijd in de heilige tempelkunsten. Zij volgde een Tantra massage master opleiding bij House of Tantra in Warschau en een Lomi Lomi massage training bij Ricardo Balkhoven.

 

We hopen je te mogen verwelkomen en we kijken er naar uit!

Warme groet,

Johan en Susanne

About Johan Raaimakers