Blog

Gay Retreat Tantra Weekend

Het Gay Retreat Tantra Weekend 8 – 9 – 10 maart 2024 is een uniek moment om met gelijkgestemde gay en bi mannen samen te zijn en de mannelijke intimiteit en tantrische energie te beleven. Je hebt een paar dagen voor jezelf, zonder moeten, zonder hectiek, zonder sociale verplichtingen en dagelijkse beslommeringen.

Het Gay Retreat Tantra Weekend is een ontspannings-driedaagse voor gay en bi mannen van alle leeftijden. De focus van het weekend ligt op het onbevangen en anders leren kijken naar intimiteit (fysiek, seksueel, emotioneel, spiritueel) en vooral het leren/durven beleven van intimiteit met gelijkgestemde gay/bi mannen. Het weekend is voor alle leeftijden en ervaringsniveaus.

Deelname info

We verwachten dat je fit en gezond bent om deel te nemen. We verrichten geen acrobatische toeren, maar een beetje lenigheid is een voordeel en maakt de oefeningen die we doen makkelijker. In totaal doen er max 20 mannen mee aan het weekend. Het programma verloopt in sessies. Elke sessie heeft een thema. Tijdens elke sessie werk je afwisselend met één of meerdere deelnemers samen. Bij een aantal sessies heb je nauw lichamelijk/intiem contact met elkaar. Elke deelnemer geeft z’n eigen grenzen aan en we werken binnen het wiel van toestemming  en je hoeft dan ook niets te doen wat je niet wilt. De sessies bestaan o.a. uit meditatie, massage, yoga, tantra en meer. De sessies vinden veelal op matrassen op de grond plaats.

De visie

Zet al je verwachtingen aan de kant en open je hart naar de ander. Doe mee en ervaar de helende kracht van plezier en behandel het leven als een experiment. Wanneer je met een open geest en zonder verwachtingen aan het weekend deelneemt, is het mogelijk naar huis te gaan met een aantal geweldige  ervaringen. Het gevoel van verbondenheid met gelijkgestemde gay/bi mannen, de mogelijkheid om liefdevol contact te delen met iemand buiten je normale spelparameters. We beginnen elke sessie met een openingsritueel van intentie en aandacht. Deelnemers worden in alle sessies uitgenodigd om zichzelf en elkaar te ervaren met alle zintuigen. We spelen met de energieën van yin en yang (gever en ontvanger). We bieden je tijdens het weekend een plek om te groeien, te leren, te ontmoeten, lief te hebben, je authentieke zelf uit te drukken en plezier te hebben. Dit weekend is niet de plek om je behoeften te vervullen op seksueel of porno vlak.

Kosten: De prijs van het 3-daagse weekend is 675 euro p.p. all inclusive:
*een tweepersoonskamer met eigen sanitair en een opgemaakt bed en badlinnen. 1 pers. kamer is plus 50 euro
*2 overnachtingen, 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner (vegetarisch), onbeperkt thee, koffie en water tijdens alle dagen

Locatie: Training- en Conferentiecentrum De Horst Meddoseweg 22 Meddo (Winterswijk)
De Horst is een trainingscentrum voor rust, meditatie & inspiratie. De boerderij ligt beschut en wordt omsloten door weilanden en bossen. Privacy en discretie gegarandeerd dus!

Inschrijven en meer info: Gay-Retreat-Tantra-Weekend

De trainers

Peter Proost
Bedenker, creator, professioneel evenementen organisator
Babyboomer
Woont met man en hond in Gelderland

Na een studie Event Management ben ik vele jaren pr, communicatie & marketing adviseur geweest bij een grote organisatie in de Randstad.
Sinds geruime tijd hou ik me bezig met verdieping in het bewustzijn, spiritualiteit en yoga. Alle drie elementen laten we terugkomen in de sessies tijdens het Gay Retreat Weekend.
Mijn motto:
Door meer in je lichaam te zijn, kom je uit te veel denken. Je hoofd loopt hierdoor minder vast. Door mee te doen aan het Retreat Weekend kom je dieper in contact met wat je nodig hebt om te durven voelen. Cut the Crap is mijn motto: ontdoe je van alles wat je niet meer gebruikt. Minder ballast is minder chaos in je hoofd’.

Johan Raaimakers
Tantra Teacher en Tantra Practitioner
Woont in Noord-Brabant

‘Ik streef er naar om lichaam en geest in balans te brengen. Dat doe ik door middel van verschillende massage technieken. Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot mijn kennis en ervaring van nu. Tijdens het Gay Retreat Weekend laat ik deelnemers de diepgaande werking ervaren die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn.
Mijn motto:
Laat tantra geen andere bedoelingen hebben dan een verdieping van de geest of verrijking van de ziel. Het leven kent geen onmogelijkheden en er is altijd hulp uit de andere wereld waar je op kunt rekenen, mits je motieven maar zuiver en oprecht zijn’.

https://www.tantra-atma.nl

Agenda Gay Retreat Weekend 
8-9-10 maart 2024 De Horst Meddo
27-28-29 september 2024 Meeuwenveen Havelte
Voorjaar 2025 (data worden nog bekend gemaakt) Meeuwenveen Havelte
Najaar 2025 (data worden nog bekend gemaakt) Meeuwenveen Havelte

About Johan Raaimakers