Energetische therapie

Energetische therapie brengt je energiestromen (weer) in balans

Bij Tantra-Atma in Sint Oedenrode kun je terecht voor energetische therapie. Mijn ontspannende en liefdevolle therapie heeft namelijk als doel het in balans brengen en houden van jouw energiebanen. Energetische massages stimuleren en ontspannen jouw lichaam en geest. En daarmee jouw levensenergie, de ‘prana’. Merk jij dat jouw energiestromen momenteel enigszins uit balans zijn geraakt? Vanwege bijvoorbeeld een groot verdriet, vervelend trauma, grondige twijfels, persoonlijke onzekerheid of hevige afkeer? Dan breng ik je graag weer in balans. Mijn naam is Johan Raaimakers. Maak een afspraak met mij om de compassie van energetische therapie te leren kennen.

Waar is energetische therapie op gebaseerd?

Ik geef therapie in de vorm van tantra massages. Deze energetische massages zijn gebaseerd op Tibetaanse Boeddhistische tantra. Tantra verlicht blokkades. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Deze blokkades zijn te herleiden tot de energiestromen in jouw lichaam. Vandaar dat we spreken over energetische behandelingen. Ik masseer de blokkades graag bij je weg. Voor iedereen is er wel een geschikte therapie. Ik geef ten eerste therapie aan zowel individuelen als stellen. Tantra kan namelijk prima werken als relatietherapie. Ten tweede zijn er diverse soorten massages. De één is wat meer gebaseerd op het opwekken van energie. De ander juist op diepgaande intimiteit. Omdat energetische massages nogal indringend kunnen zijn, kan een eerste behandeling jou wat uit je comfortzone halen. Zie dit echter niet als ongemakkelijk of moeilijk. Maar juist als een stap de goede richting in. Kies ook voor de liefdevolle en veilige omgeving die tantra jou wil bieden!

Energetische therapie

Waar is jouw blokkade op gebaseerd?

Zoals gezegd is mijn energetische therapie gebaseerd op het in balans brengen van jouw energiestromen. Dit zul je zowel fysiek, mentaal als emotioneel gaan merken. Je zult je vrijer voelen. Gelukkiger. Tevredener. Zowel over jezelf, je lichaam, als over de wereld. Ook voor jou is er de perfecte behandeling om dit genot te ontvangen. Ik bied diverse energetische behandelingen aan, zoals:

  • Kennismakingsmassage
  • Tantra massage sessie
  • Relatietherapie
  • Rãta Mandira
  • Duo Yoga

Laat jouw energie vrij stromen

Heb jij behoefte aan mijn massages? Wil jij ook verlost worden van die nare blokkades? Wil jij weer optimaal kunnen genieten? Met een uitgebalanceerde levensenergie? Maak dan een afspraak met Tantra-Atma voor energetische therapie. Je bereikt mij via 06-29064111. Een mail sturen mag naar johan@tantra-atma.nl . Ik geef jou graag die energetische therapie die jou weer in balans brengt.