Blog

“Ecstatic-Touch” open massage avonden

“Ecstatic Touch” is de naam van de massage lessen en open massage avonden/middagen georganiseerd en begeleid door Johan van Tantra-Atma. De avonden/middagen zijn bedoeld als ontspanning en als samenkomst van gelijkgestemde. Het is geen les of workshop hoewel er wel uitleg en begeleiding is. De avonden zijn in het algemeen in de Heremiet Eindhoven.

De avonden/middagen zijn ontstaan omdat veel mensen die lessen hadden gevolgd de ervaringen weer terug wilde beleven met elkaar in een open massage avond.

Iedereen is welkom M/V M/M V/V stellen, gelegenheid stellen of singles. Inschrijven als twee personen (koppel) bied altijd garantie van deelname, zou je mee willen doen maar heb je geen partner kan ik in sommige gevallen bemiddelen en vooraf twee singel inschrijvingen met elkaar in contact brengen, maar single inschrijvingen bieden dus geen garantie op deelname.

Er is ook een FB groep “Ecstatic-Touch” om eventueel oproep te doen voor een gelegenheid partner klik hier voor de Facebook groep en meld je aan.

De “Ecstatic-Touch” data met thema’s voor 2018 zijn:

6 mei Chocolat massage middag

“Ecstatic-Touch” chocolat massage middag

Het idee kwam van de film “Chocolat” met de visie “leef je passie”.
Wat gaan we dan doen ??
We gaan masseren die middag en we gebruiken daarvoor cacao boter of chocolade olie. Maar voordat we beginnen hebben we eerst een chocolat High-Thea verzorgt door onze tantrische chocolade specialist Henk Spiessens van Belga Chocolade in Nijnmegen. Een buffet van diverse heerlijke chocolade lekkerijen en verse chocolademelk waarin de liefdesstofjes uit de chocolade die middag zijn werk gaan doen.

Daarna gaan we onder begeleiding van Johan Raaimakers (Tantra-Atma) en Lot Vis (Lot-is massage) een tantrische prana flow geven en ontvangen. Johan start met alle Shiva’s als gever en halverwege de middag wisselen we. Onder begeleiding van Lot gaan dan de shakti’s masseren. Aan het einde van elke massage zal er weer gesnoept worden van het chocolat buffet.
Rond vijf uur is er het einde waarbij we allemaal in prana zullen verkeren met een heelijk gevoel in onze buik van de chocolat.
Henk onze chocolade specialist en tantrisch masseur zal tijdens de middag jullie ook assisteren als je daar prijs op stelt.

Kortom een bijzondere fijne middag waar de zintuigen smaak, en tast overuren gaan draaien.
Inschrijven kan per stel en de kosten voor de gehele middag incl. het chocolat High-Thea buffet en olie is 75 euro per stel.
De locati die middag is Bewustzijnscentrum BaLa Trompstraat 1 Huizen. Je bent welkom vanaf 13.00 uur en we stoppen om 17 uur.
Inschrijven kan via de onderstaande link:
https://www.tantra-atma.nl/inschrijvingen/

Tot ziens op deze passievolle Chocolat middag,

Johan, Henk en Lot

 

Inschrijven kan steeds door een mail te sturen naar johan@tantra-atma.nl of via de link “schrijf je nu in”. Je ontvangt daarna een mail terug om een aanbetaling of het hele bedrag te voldoen. Als de (aan)betaling is voldaan is de inschrijving definitief. De avonden gaan door met minimaal 8 personen en zitten vol met maximaal 18 personen.

Tantra prana flow massage

 

Voor specifieke informatie voor de verschillende avonden en thema’s klik op de volgende links:

“Ecstatic Touch” duo-tantra-yoga avond

Ecstatic Touch Shakti / Shiva Puja avond met Cacao ceremonie

“Ecstatic Touch” tantra prana flow massage avond.

“Ecstatic Touch” massage avond voor singles.

“Ecstatic Touch” Tantra & Shibari avond

“Ecstatic Touch” tantra & Shibari avond

 

Ik heet jou/jullie van harte welkom op één van deze mooie inspirerende avonden.

Johan Raaimakers

About Johan Raaimakers