Blog

“Ecstatic-Touch” open massage avonden

“Ecstatic Touch” is de naam van de massage lessen en open massage avonden/middagen georganiseerd en begeleid door Johan van Tantra-Atma. De avonden/middagen zijn bedoeld als ontspanning en als samenkomst van gelijkgestemde. Het is geen les of workshop hoewel er wel uitleg en begeleiding is. De avonden zijn in het algemeen in de Heremiet Eindhoven.

De avonden/middagen zijn ontstaan omdat veel mensen die lessen hadden gevolgd de ervaringen weer terug wilde beleven met elkaar in een open massage avond.

Iedereen is welkom M/V M/M V/V stellen, gelegenheid stellen of singles. Inschrijven als twee personen (koppel) bied altijd garantie van deelname, zou je mee willen doen maar heb je geen partner kan ik in sommige gevallen bemiddelen en vooraf twee singel inschrijvingen met elkaar in contact brengen, maar single inschrijvingen bieden dus geen garantie op deelname.

Er is ook een FB groep “Ecstatic-Touch” om eventueel oproep te doen voor een gelegenheid partner klik hier voor de Facebook groep en meld je aan.

De “Ecstatic-Touch” data met thema’s voor 2019 zijn:

 

Tantra prana flow massage

 

Voor specifieke informatie voor de verschillende avonden en thema’s klik op de volgende links:

“Ecstatic Touch” duo-tantra-yoga avond

Ecstatic Touch Shakti / Shiva Puja avond met Cacao ceremonie

“Ecstatic Touch” tantra prana flow massage avond.

“Ecstatic Touch” massage avond voor singles.

“Ecstatic Touch” Tantra & Shibari avond

“Ecstatic Touch” tantra & Shibari avond

 

Ik heet jou/jullie van harte welkom op één van deze mooie inspirerende avonden.

Johan Raaimakers

About Johan Raaimakers