Blog

Remember who I am Massage

“Remembering who i am”

In my deepest darkest days I cry,

In my deepest darkest days I die,

In my deepest darkest days I learn to try,

In my deepest darkest days I reach the sky,

With my arms open high and i always remember who i am.

De essentie van ons zijn, de Dharma van de mens, wat ons balans brengt, waar we voortdurend naar zoeken, wat overblijft als alles wegvalt is ..

Liefde”

Vergelijkbaar als de blauwe lucht, the sky, die alom en altijd aanwezig is en altijd zal blijven als essentie van ons zijn. Maar die blauwe lucht word vaak onzichtbaar door wolken. De wolken die onze gedachten zijn…. ze komen en gaan soms donkere wolken en soms lichte wolken maar de belemmeren het uitzicht op de alom aanwezige blauwe lucht. Soms zijn er zoveel wolken dat je je niet meer kan herinneren  dat die heldere blauwe lucht er ooit is geweest. Niet meer kan herinneren dat jij in essentie die blauwe lucht bent niet meer kan herinneren ”who i am”.

Remember who i am massage (alleen voor Shakti)

Deze massage is speciaal voor diegene die weten dat die blauwe lucht bestaat maar even een handreiking nodig hebben om deze weer te herinneren. Of je hebt je leven goed op de rit maar ergens is daar een gevoel van er is toch meer…  Soms heb je iemand nodig die samen met jou het pad bewandeld en je laat voelen waar je vandaan komt. Je laat voelen waar pure liefdevolle energie toe kan leiden. Neem jij die handreiking aan om nog dieper en de essentie van ons bestaan of de diepte van onze ziel (atma) te ontdekken?

Je bent van harte welkom voor een totale download massage in 3 of 4 stappen.

  • Stap 1 is een kennismaking massage als wij elkaar nog niet kennen. In een afspraak van 2.5 a 3 uur hebben we een gesprek en een tantrische massage van 1.5 uur. We gaan wennen aan elkaar en aan elkaars energie. We bouwen vertrouwen op, overgave en gelijkwaardigheid. Dat doen we middels een prana flow massage, waarin ook de moon-point massage zit verwerkt. Ben jij al vaker bij mij geweest dan kunnen we deze stap wellicht overslaan en gaan we naar stap 2.
  • Stap 2 is een download massage van 2 uur gericht op de hogere chakra’s. Doormiddel van de prana flow massage polariseren we het mannelijke en vrouwelijke in ons zijn om vervolgens aan aan de voorzijde de hart energie te activeren. Die brengen we naar de hogere chakra’s en om het geheel af te sluiten balanceren we deze energie uit op het gehele lichaam.
  • Stap 3 is een fire snake massage van 2 uur waarbij we de vuur energie vanuit de onderste chakra’s naar boven brengen. We spelen met deze helende energie tot dat de energie in alle cellen van ons lichaam aanwezig is. Tot slot gaan je een helende amrita douche ervaren wat een weldaad is voor voor je ziel en bestaan.
  • Stap 3 is een winterflow massage van 2 uur, De winterflow is een vertraagde massage die je sterk in contact brengt met je fysieke lichaam. De uitwerking is heel divers en het moment en de aanwezige energie zal ons leiden naar wat nodig is of het lichaam wil ervaren. Je zou kunnen zeggen dat het een mix is van de drie voorgaande massages waarbij de uitkomst altijd verassend is.

Extra dimentie aan de massage

Om nog dieper in contact te komen met de Shakti energie is het raadzaam om met de seizoenen van vrouwelijke cyclus mee te gaan. Dit natuurlijk als jij nog in jou cyclus zit, als je geen cyclus meer hebt hoeven we daar geen rekening mee te houden. De cyclus zou dan beginnen met stap 1 wat zou kunnen in elke periode, stap 2 zou het beste passen als je in jou lente periode zit die start na je winter periode na het bloeden. Stap 3, de fire snake massage, is het beste in je zomer periode na de lente. En stap 4 de winter flow massage zegt het zelf al, is het beste in de winter of herfst periode. Wil je meer weten over de periodes en waarom dit een extra dementie is kijk dan op de link https://www.tantra-atma.nl/menstruatiecyclus/

De kosten van de gehele reeks zijn 600 euro. Dat is 7.5 uur massage binnen 12 uur afspraaktijd. Zonder de kennismaking massage kosten de 3 afspraken 500 euro. Het is effectiever als we de reeks plannen in een maand. Maar ook een langere periode met maximaal 4 maanden is geen probleem.

Meer weten, afspraken plannen of vragen kan je bellen 0629064111 of een bericht sturen via deze link https://www.tantra-atma.nl/contact/

Johan Raaimakers

www.tantra-atma.nl

Empowering people to move forward…

About Johan Raaimakers