Blog

De-armouring sessie Christina Pelzer 18 tot 21 mei 2018


Voor een vierde keer komt mijn dierbare collega  en goede kennis Christina Pelzer naar Nederland om hier sessies te geven. Dit keer zal ze de sessies geven in Amsterdam van 18 tot 21 mei.

Haar bijzondere en duurzame de-armouring sessies zijn zeer helend ervaren door iedereen die de eerste keer al haar kwaliteiten heeft mogen ervaren.

Een armour is een soort schild of hardnekkige blokkade die kan zijn ontstaan door traumatische gebeurtenissen of afkomstig van overleving strategieën. Deze zijn uit een verleden en hebben geen functies meer in het heden en kunnen een belemmering zijn om te leven vanuit een heldere vrijheid. Op een liefdevolle manier word aandacht besteed aan de kwetsbare kanten van jou verleden, oude pijnen en verdriet kunnen losgelaten of opgeruimd worden. De behandeling is zowel voor mannen als vrouwen.

Christina heeft in München haar praktijk waar ook ik regelmatig mijn tantrische massage sessies aanbied. We hebben een bijzondere samenwerking en hebben ook regelmatig onze 4 handen massage sessies. Ok de vier handen sessie is mogelijk in dit weekend.

Voor de werkwijze en achtergrond van Christina verwijs ik u graag naar haar website en het introductie filmpje over haar werk.

De dagen waar Christina haar sessies aanbied zijn 18 19 20 en 21  mei met Pinksteren, tijden zijn in overleg tussen 10.00 uur en 18.00 uur.

De kosten bedragen 180 euro voor een sessie van pl.min. 2 uur. Boek tijdig want enkele data zijn inmiddels al bezet. voor meer info en de nog vrije plekken stuur een mail naar johan@tantra-atma.nl

Voor haar website klik hier

En voor haar introductie filmpje trailer_christina_dt-xx

 

In liefde, licht en balans,

 

Johan

Christina

Soul and life

About Johan Raaimakers