Blog

Covid aanpassingen tantra workshops

Covid aanpassingen tantra workshops

Na de lockdown hebben we nu weer wat ruimte om contact oefeningen te doen. Er zijn wel wat aanpassingen en regels om het allemaal zo veilig mogelijk te maken voor iedereen.

Hierbij enkele voorwaarden, richtlijnen en veranderingen van de dag:
– Als eerste je bent niet ziek, koorts of verkouden en ook binnen jou directe familie waarmee je in contact bent is iedereen gezond.
– We nemen onze eigen spullen mee, matrassen zijn aanwezig maar verder neem je je eigen 1 persoon matras overtrek mee, je eigen handdoeken, kussentjes, dekentjes of doeken. Natuurlijk je eigen olie en als jullie dat veiliger vinden je eigen mondkapje. Ook je eigen flesje water zodat we niet allemaal in de keuken moeten om water te pakken of te drinken.
– Dan is er natuurlijk de 1.5 m regeling die we in acht nemen en daar gaan we zo soepel als mogelijk mee om. Met je eigen partner hoeft en lukt dat niet en we gaan tussen de matrassen onderling 1.5 meter afstand houden. Wat ik niet doe is controleren en met een meetlint rond gaan lopen.

Dit zijn de RIVM en gemeentelijke aanbevelingen, kan je je hier in vinden en voelt het voor jou oké ben je meer dan welkom.

 

In liefde, licht en balans,

Johan

 

About Johan Raaimakers