Blog

Chocolat massage middag

“Ecstatic Touch” is de naam van de massage lessen en open massage avonden/middagen georganiseerd en begeleid door Johan van Tantra-Atma.

De avonden/middagen zijn ontstaan omdat veel mensen die lessen hadden gevolgd de ervaringen weer terug wilde beleven met elkaar.

Iedereen is welkom M/V M/M V/V stellen, gelegenheid stellen of singles. Inschrijven als twee personen (koppel) bied altijd garantie van deelname, zou je mee willen doen maar heb je geen partner kan ik in sommige gevallen bemiddelen en vooraf twee singel inschrijvingen met elkaar in contact brengen, maar single inschrijvingen bieden dus geen garantie op deelname.

6 mei Chocolate Massage middag

“Ecstatic-Touch” chocolat massage middag

Het idee kwam van de film “Chocolat” met de visie “leef je passie”.
Wat gaan we dan doen ??
We gaan masseren die middag en we gebruiken daarvoor cacao boter of chocolade olie. Maar voordat we beginnen hebben we eerst een chocolat High-Thea verzorgt door onze tantrische chocolade specialist Henk Spiessens van Belga Chocolade in Nijnmegen. Een buffet van diverse heerlijke chocolade lekkerijen en verse chocolademelk waarin de liefdesstofjes uit de chocolade die middag zijn werk gaan doen.

Daarna gaan we onder begeleiding van Johan Raaimakers (Tantra-Atma) en Lot Vis (Lot-is massage) een tantrische prana flow geven en ontvangen. Johan start met alle Shiva’s als gever en halverwege de middag wisselen we. Onder begeleiding van Lot gaan dan de shakti’s masseren. Aan het einde van elke massage zal er weer gesnoept worden van het chocolat buffet.
Rond vijf uur is er het einde waarbij we allemaal in prana zullen verkeren met een heelijk gevoel in onze buik van de chocolat.
Henk onze chocolade specialist en tantrisch masseur zal tijdens de middag jullie ook assisteren als je daar prijs op stelt.

Kortom een bijzondere fijne middag waar de zintuigen smaak, en tast overuren gaan draaien.
Inschrijven kan per stel en de kosten voor de gehele middag incl. het chocolat High-Thea buffet en olie is 75 euro per stel.
De locati die middag is Bewustzijnscentrum BaLa Trompstraat 1 Huizen. Je bent welkom vanaf 13.00 uur en we stoppen om 17 uur.
Inschrijven kan via de onderstaande link:

Inschrijven workshop

Tot ziens op deze passievolle Chocolat middag,

Johan, Henk en Lot

Zondag 3 juni “Actieve meditatie & massage dag”

Op zondag 3 juni organiseren Johan (Tantra-Atma) en Tanja (Touch2move) samen weer een dagje met actieve meditatie en massage.De dag zal zijn van 11 tot 16 uur in de mooie workshop en massage ruimte van Tanja op het oude Fioretti college in st-Oedenrode. Na een welkom met een kopje thee zal Tanja de dag beginnen met dans en ons in het lijf brengen met een actieve meditatie van Osho. Na de verzorgde lunch met een heerlijke soep, gezonde salade en vers brood gaan we dieper in ons lijf. De middag staat in het teken van massage met als thema de 5 elementen.

Op meeslepende muziek gaan we de 5 elementen aarde, water, vuur, lucht en ether triggeren en aanraken. Vooraf geven we een korte uitleg en demonstratie waarna we in alle rust en in contact zelf gaan masseren en ontvangen. Ook tijdens jullie massage zullen we begeleiden zodat je diep in de ontspanning en prana energie kunnen zakken zonder te veel hoeven te denken. Uit ons hoofd en in ons hart en gevoel om een optimale balans te ervaren. De 5 elementen met bijpassende muziek staan voor het volgende:

Aarde – het element van concrete zaken, van datgene wat tastbaar is, van je fysieke lichaam. Op aardse klanken geeft de gever de ontvanger gronding.

Water – het element van emoties, gevoelsmatig verwerken van indrukken. Op vloeiende klanken geven we lange vloeiende massage bewegingen.

Vuur – het element van de wilskracht, creativiteit en kracht. Op opzwepende aardse klanken gaan we vuur en energie in het lichaam brengen.

Lucht – het element van expressie, passie, woorden en gedachten. Op zacht tonen brengen we de energie tot rust en verdelen we deze over het gehele lichaam. Zachte aanrakingen, kriebelen, kietelen en blazen.

Ether – het element dat je los maakt van je persoonlijkheid, het element van verbinding en integratie met de totaliteit van het leven. Op deze ruimtelijke en kosmische klanken raken we het lichaam nauwelijks nog aan en werken we met energie vanuit de aura lagen.

De gehele uitdaging is om de vijf elementen met elkaar in verbinding te brengen, zonder lagen uit te sluiten zodat het lichaam in een uitgebalanceerde staat van zijn en extase komt. De massage duurt ruim een uur waarna we wisselen van gever naar ontvanger. We sluiten de dag af in alle rust zodat jullie de uitgebalanceerde energie en de ervaring mee naar huis kunnen nemen.

De bijdrage voor de dag zijn 45 euro per persoon incl. de lunch. Er is plaats voor acht koppels waarbij we proberen rekening te houden met de massage als koppel. Individueel inschrijven kan maar beter is als koppel i.v.m. de massage. Inschrijven als koppel of individueel door een mail te sturen naar scheperstanja@hotmail.com

Zondag 3 juni van 11 tot 16 uur actieve meditatie en massagedag Campus Fioretti Kasteellaan 6 st-Oedenrode

In liefde, licht en balans,

Johan Raaimakers Tantra-Atma

Tanja Schepers Touch2Move

Er is ook een FB groep “Ecstatic-Touch” om eventueel oproep te doen voor een gelegenheid partner klik hier voor de Facebook groep en meld je aan.

About Johan Raaimakers