Blog

Valentijn Boek Cadeau Actie

“Wat tantra voor jou kan betekenen”

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag en hopelijk hoeven we het niet op afstand maar kunnen we het met elkaar vieren. Hopelijk zijn alle bars, cafés, restaurants, bioscopen en theaters dan weer open om samen met je geliefde weer buiten de deur te zijn. Niets is zeker maar we kijken allemaal uit naar een open-up tijd om de lock-down snel te vergeten. Verbinden en Valentijn gaan hand in hand, maar afstand kan ook overbrugd worden met een mooi gebaar.

Een liefdevol energetisch gebaar in de vorm van een cadeau is altijd mogelijk en zoals ik in mijn lessen vertel is er altijd een gever en een ontvanger die elkaar nodig hebben om een verbinding te maken. Een cadeau, altijd leuk om te ontvangen en om te geven, als waardering of gewoon om iemand te laten weten dat je om die persoon geeft. Juist rondom Valentijn is vrijgevigheid een gewaardeerd en liefdevol gebaar.

In deze tijd hebben we het allemaal moeilijker dan als de economie gewoon draait en we normaal fysiek contact kunnen maken. Je kan dit boek & olie  cadeau dan ook win win win noemen.

  • Win 1:) Je kunt als gever je liefdevolle vriendelijkheid uiten aan een ander in een vorm van dit boek & olie cadeau.
  • Win 2:) Je ontvangt een cadeau, een verassing en altijd fijn om te weten dat er iemand is die om je geeft en aan je denkt.
  • Win 3:) Omdat contactberoepen onzekere tijden beleven en workshops moeten worden geannuleerd steunt je mij als ondernemer.

Vrijgevigheid en Dana

Vanuit het Boeddhisme is aandacht de zeldzaamste en zuiverste vorm van vrijgevigheid waarbij dana staat voor generositeit oftewel goedgeefsheid. Het is de eerste van de zes perfecties  en één van de meest basale beginselen van het boeddhisme. Dana wil dus zeggen dat jij als gever zelf mag bepalen welk bedrag je geeft voor dit boek & olie cadeau, de prijs ligt in jou waarde en goedgeefsheid. Daarin is normaal gesproken geen minimum of maximum bedrag. Het boek & olie cadeau wordt verpakt per post bezorgt en hanteer ik een minimum bedrag van 10 euro wat de verpakking en bezorgkosten van dit boek & olie zijn.

Extra boodschap en hint

Buiten het boek “Wat tantra voor jou kan betekenen” stuur ik een 300 ml zelf samengesteld flesje neutrale massage olie erbij als extra hint of waardering. Ook kan ik een persoonlijk bericht meesturen van de afzender aan de ontvanger. Bij de aanvraag kan je een tekst maken die ik dan als brief verpakt meestuur in het boek & olie cadeau. Ook kan ik het cadeau versturen met als afzender Anonieme Valentijn….. of je doet jezelf dit boek & olie cadeau als ondersteuning voor mij.

Vind je dit een sympathiek idee en wil je jezelf of een ander dit boek cadeau doen kan dat als volgt:

Aanvraag/bestellen

Via het formulier kan je het boek & olie cadeau bestellen. Na het versturen van het formulier krijg je van mij een bericht met mijn bankgegevens om de dana over te maken. Daarna verstuur enkele dagen voor Valentijn op 14 februari zorgvuldig het boek & olie cadeau naar de opgegeven afzender incl. de opgegeven persoonlijke tekst.

Dank voor het gebruik maken en de dana van deze Win Win Win boek & olie Valentijn actie….

Johan Raaimakers

Tantra-Atma

Empowering people to move forward…Ik ga akkoord met de privacy verklaring

About Johan Raaimakers