Blog

Blind-Date massage evenementen

De Blind-Date avonden M/V M/M V/V van Tantra-Atma zijn een succes gebleken door de volle avonden en de zeer tevreden bezoekers. Voorop staat steeds de veiligheid, duidelijkheid en vertrouwen tijdens de open Blind-Date tantra & massage avonden. Tantra massage beoefenaars ontmoeten hier elkaar in een fijne en ongedwongen sfeer om fysiek contact te maken en emotioneel te kunnen ontladen in een mooie en veilige omgeving van gelijk gestemden.

Deze “Blind-Date” tantra & massage avonden zijn bedoeld als ontspanning en als samenkomst van gelijkgestemde. Het is geen les of workshop maar er is natuurlijk wel uitleg en begeleiding op deze avonden. De avonden zijn ontstaan omdat veel mensen die tantra lessen hebben gevolgd (bij mij of elders) dit weer met elkaar in een open massage avond willen delen. De avonden zijn bedoeld voor gelijkgestemden met tantra en/of massage ervaring. Dit om met elkaar te connecten doormiddel van massage en of andere tantrische oefeningen. Iedereen is welkom op deze avonden, als single of als koppel, er is geen leeftijdgrens en we proberen zoveel mogelijk gelijke aantallen vrouwen en mannen te hebben. Als je komt als koppel mag je ook als koppel deelnemen maar je mag ook uitwisselen met andere koppels of deelnemers.  We maken of kiezen vooraf dan ook geen koppels (behalve als je als koppel samen wil) maar laten dat ontstaan op de avond zelf. Masseer jij graag met iemand van je eigen sekse ben je meer dan welkom, belangrijk dan is met een eigen (gelegenheid) partner te komen.

De data met thema’s van 2020 zijn bekend, vrijdag avobden en enkele zondagen waar we meer tijd hebben om de diepte te ervaren. Ook zal er een speciale Valentijn Blind-Date editie 2020 zijn op vrijdag 14 februari met een speciaal Valentijn diner en aansluitend een 5 elementen massage avond. Op zaterdag 15 februari is er de gehele dag Blind-Date massage met een Valentijn lunch en de zondag 16 februari is er de Tantra & Shibari editie met een speciale lunch in het teken van Valentijn. Iedereen is welkom singles en stellen en uitwisselen kan en mag, meer info verderop in de agenda.

Thema’s en inhoudelijk

Op elke avond of dag zal er een thema zijn waardoor we ons laten uitdagen en inspireren. Als voorbeeld de prana flow massage, 5 elementen massage, kama-marma of moon-point massage. Maar ook uitdagende avonden met shibari, yoni-linham massage of intuïtieve massage al dan niet met blinddoek.

“Laat tantra geen andere bedoelingen hebben dan een verdieping van de geest of verrijking van de ziel. Het leven kent geen onmogelijkheden en er is altijd hulp uit de andere wereld waar je op kunt rekenen, mits je motieven maar zuiver en oprecht zijn”

Iedereen die mij kent weet ook dat veiligheid bij mij op de eerste plaats komt. Samen met jou tantrische ervaring en zuivere intentie vormen we een vertrouwensbasis voor een gelijkwaardige en doelloze ervaring op de avond. Contact en aanraking zijn op de avonden altijd een middel om tot eigen inzichten te komen en te groeien in bewustzijn. De Tibetaans boeddhistische tantra zoekt daarin de middenweg en zegt: “laat alle energieën, inclusief de seksuele energie, voortkomen uit liefde voor jezelf en voor de ander, onderdruk ze niet en gebruik ze niet als macht.

Voor wie

De avonden zullen onder begeleiding plaats vinden maar zijn geen lessen. Iedereen met massage kennis, een gezonde fysieke en emotionele balans en een tantrische instelling kan deelnemen M/V M/M V/V. Als we je niet kennen ben je natuurlijk ook welkom maar het kan zijn dat we, per mail of telefonisch contact opnemen voor een screening van je ervaring en intentie.

Kosten

Je betaal als single man of vrouw 30 euro per avond en als koppel 60 euro per avond, dit is inclusief thee, water en snacks. Voor andere Blind-Date evenementen zullen de prijzen worden aangegeven op het desbetreffende evenement.

De locaties van de Blind-Date evenementen zijn

BewustzijnCentrum BaLa Trompstraat 1 Huizen https://bewustzijnscentrum-bala.nl/

Centrum van Alphen Princes Marijkestraat 20 Alphen a/d Rijn https://www.centrumvanalphen.nl/

De avonden beginnen om 19.30 uur met de inloop, om 20.00 uur starten we tot 23.00 uur, de zondagen beginnen om 10 uur tot 17 uur.

De aankomende data met het thema:

31 januari Bala Huizen: Winter flow massage

De winter is een tijd van rust, om contract te maken met jezelf en om naar binnen keren, daarom dit thema in het midden van onze winter. Rustige aardende en verwarmende aanrakingen en massage bewegingen. Geen tot weinig vuur elementen bevat deze winter massage maar is een moment van voelen en bezinnen van binnen uit. Heel het lichaam is in rust en vrede en een moment om contact te maken met jezelf. Die behoefte is er in de winter waarschijnlijk ook en daar mag je je aan overgeven. Als extra deze avond zullen wij zorgen voor chocolade en warme chocolade melk, zo komen we de winter wel door. Geschikt voor singles of voor (gelegenheid)koppels. Als koppel kan je samen masseren of splitsen. Koppel 60 euro, single 30 euro, inloop 19.30 einde 23 uur. aanmelden klik hier

Locatie: BewustzijnCentrum BaLa Trompstraat 1 Huizen https://bewustzijnscentrum-bala.nl/

14 februari Alphen a/d Rijn: Valentijns diner en 5 elementen massage avond

Valentijn staat elk jaar weer in het teken van liefde, romantiek samen smelten en cadeaus. Wat is er mooier dan dit allemaal samen te vatten in één avond samen met je geliefde of een Blind-Date. Een speciale avond met diner met opvolgend de 5 elementen massage. Een avond waar de gedachten van Valentijn en de visie van tantra samen zullen vallen. Vanaf 18 uur worden jullie verwelkomt met een speciaal welkomstdrankje waarna rond 18.30 een drie gangen vegetarisch Valentijns diner word opgediend. Rond 20 uur of wat later begeven we ons naar de massage ruimte waar we verder kunnen genieten van fysiek contact in de vorm van de 5 elementen massage. Iedereen is welkom singles of (gelegenheid) koppels en je mag zelf bepalen als koppel of je de avond splitst of samen blijft in de massage. Laat je verassen deze avond met wat komt en neem de onvoorwaardelijke liefde mee naar huis. De kosten voor deze avond incl.. diner en massage avond bedraagt 100 euro per koppel, en als single 50 euro inloop 18.00 uur einde 23 uur aanmelden klik hier

Locatie: Centrum van Alphen Princes Marijkestraat 20 Alphen a/d Rijn https://www.centrumvanalphen.nl/

15 februari Alphen a/d Rijn: Blind-Date Valentijns massage dag met speciale lunch

Valentijn staat elk jaar weer in het teken van liefde, romantiek samen smelten en cadeaus. Wat is er mooier dan dit allemaal samen te vatten in één dag samen met je geliefde of met een Blind-Date. Deze dag word verzorgt door Johan in samenwerking met Monique Schepers van Zijns Centrum. Samen zijn, samen contact maken met mooie oefeningen en natuurlijk massage. Tibetaanse tantra gaat over prana en balans, verbinding met jezelf en met de ander, liefdevolle aanwezigheid, compassie en onvoorwaardelijkheid. Mooier dan dit kan het niet meer worden…… het volgen van jou liefde voor de ander,  en een heldere samenwerking met je Blind-Date om zodoende samen te smelten met het leven en het goddelijke in ons. Ondersteund door de schoonheid en kracht van prana opzoek naar de essentie van onvoorwaardelijke liefde (Metta-Ji). Geschikt voor singles of voor (gelegenheid)koppels, bij de laatst genoemde mag je vooraf kenbaar maken als je als koppel deelneemt of dat je splitst. De kosten voor deze dag incl. Valentijns lunch bedraagt 160 euro per koppel, 85 euro als single, inloop 10.00 uur einde 17.00 uur aanmelden klik hier

Locatie: Centrum van Alphen Princes Marijkestraat 20 Alphen a/d Rijn https://www.centrumvanalphen.nl/

16 februari Alphen a/d Rijn: Valentijns Tantra & Shibari dag met speciale lunch (VOL)

Valentijn staat elk jaar weer in het teken van liefde en verbinding. Wat is er mooier dan dit letterlijk samen te vatten in één dag samen met je geliefde of gelegenheid partner. Deze dag word verzorgt door Johan in samenwerking met Silvia van Natural Bliss. Shibari is een prachtig erotisch spel van verbinding. Naast de kunstzinnige schoonheid van het knopen gaat het spel van sexy en fun, naar emotioneel bevrijdend en diep, naar totale overgave en aanwezig zijn. Hoe ervaar je het om jezelf volledig over te geven en de controle los te laten? Kun je er zijn, daar waar de ander zich volledig aan je overgeeft? Er zijn geen ingewikkelde knopen nodig om een diepe verbinding aan te gaan, toch zal de ontvanger dieper kunnen zakken als ze voelen dat je weet wat je doet. De dag word extra leuk en bijzonder met de speciale Valentijns lunch tussen de middag. Toegang/aanmelden is alleen mogelijk als koppel of gelegenheid koppel. Je kan je aanmelden als single en wij zetten ons dan in om je te koppelen met een andere aangemelde single, let wel een single aanmelding bied geen garantie op deelname en de betaling is er pas bij een goede match vooraf. De kosten voor deze dag incl. Valentijns lunch bedraagt 170 euro per koppel, 90 euro als single, inloop 10 uur einde 17 uur aanmelden klik hier

Locatie: Centrum van Alphen Princes Marijkestraat 20 Alphen a/d Rijn https://www.centrumvanalphen.nl/

Zondag 23 februari een “Intuïtieve Geblinddoekte Massage Zondag”

We gaan een intuïtieve massage geven en geblinddoekt ontvangen dus zonder te weten wie jou masseert. Bij binnenkomst ontmoeten we elkaar allemaal om kennis te maken en te connecten. Bij aanvang gaan als eerst de Shiva’s (mannen) een geblinddoekte massage ontvangen van de Shakti’s (vrouwen). Wij als team leiden het koppel maken voor jullie door middel van loting. Natuurlijk is alles zonder verbaal contact zodat het een geheim zal blijven wie jou heeft gemasseerd. Na de middag pauze zullen we wisselen van ontvangen naar geven en maken we als team weer nieuwe koppels waarvan de ontvanger dan weer niet weet wie hem of haar masseert. De vorm van de massage is onbelangrijk en gaat vooral op intuïtie. De inhoud van de massage is het cadeau van onvoorwaardelijke aanraken en ontvangen.  Geschikt voor singles natuurlijk maar ook voor gesplitste koppels die deze uitdaging willen aangaan. De kosten voor deze surprise dag zijn 60 euro per persoon of 120 euro per (gelegenheids) koppel. Voor de lunch neem je voor jezelf iets vegetarisch mee. Inloop vanaf 10.00 uur en we starten om 10.30 uur, einde rond 17 uur. aanmelden klik hier

Locatie: BewustzijnCentrum BaLa Trompstraat 1 Huizen https://bewustzijnscentrum-bala.nl/

6 maart Heart-Vision Vught: blind-date intuïtieve massage avond (VOL)

Deze avond word echt Blind-Date. Je ontmoet elkaar wel op de vooravond maar met de keuze van de partner is de ontvanger geblinddoekt. Wij als team maken dan de koppels waarvan de ontvanger dus niet weet wie hem of haar masseer. We maken wel zoveel mogelijk man/vrouw koppels. Natuurlijk is alles zonder verbaal contact zodat het een raadsel zal blijven wie jou heeft gemasseerd. Halverwege de avond zullen we wisselen van ontvanger naar geven en maken we als team weer nieuwe koppels waarvan de ontvanger dan weer niet weet wie hem of haar masseert. De vorm van de massage is onbelangrijk en gaat vooral op intuïtie. De inhoud van de massage is onvoorwaardelijke aanraking, overgave en doelloosheid. Geschikt voor singles natuurlijk maar ook voor gesplitste koppels die deze uitdaging willen aangaan. Koppel 60 euro, single 30 euro, inloop 19.30 einde 23 uur. aanmelden klik hier

20 maart BaLa Huizen: de 5 elementen massage avond

Op meeslepende muziek gaan we de 5 elementen aarde. water. vuur. lucht en ether activeren. Vooraf geef ik een korte uitleg en demonstratie waarna we in alle rust zelf gaan masseren en ontvangen. Ook tijdens jullie massage zal ik begeleiden zodat we diep in de ontspanning en ervaring kunnen zakken. Uit ons hoofd en in ons hart en gevoel om een optimale balans te ervaren. De gehele uitdaging is om de vijf elementen met elkaar in verbinding te brengen, zonder lagen uit te sluiten zodat het lichaam in een uitgebalanceerde staat van zijn en extase komt. Geschikt voor singles en (gelegenheid) koppels. Als koppel kan je samen masseren of splitsen. Koppel 60 euro, single 30 euro, inloop 19.30 einde 23 uur. aanmelden klik hier

Locatie: BewustzijnCentrum BaLa Trompstraat 1 Huizen https://bewustzijnscentrum-bala.nl/

Zondag 3 mei een “Open Kashmir Massage Dag” 

Deze dag zal in het teken staan van ons innerlijk vuur. Door middel van  technieken uit de Kashmir massage ontbranden we ons innerlijk vuur en passie voor het leven. Chakras worden geactiveerd en verbonden voor een innerlijke stroom van warmte en geborgenheid. Stap voor stap onder begeleiding en uitleg gaan we opzoek naar ons innerlijk licht om deze in alle glorie te laten stralen.  Om de dag een extra saamhorigheidsgehalte te geven vragen we jullie om iets kleins mee te nemen om te delen. Dit mag iets kleins zijn voor bij de thee bij de aanvang, iets kleins voor in de lunch pauze of iets hartigs voor het einde na afloop. Belangrijk is dat alles vegetarisch is wat je meeneemt en makkelijk uit de hand eetbaar is. Ik zal zorgen voor een soep en jullie vullen het dus aan. Fijn is om voor jezelf op deze dag een speciale intentie neer te zetten, en daarnaast een intentie te zetten voor alle mensen om je heen zodat ieder de liefdevolle saamhorigheid kan ervaren van deze speciale dag. De dag is geschikt voor iedereen single of koppel, ook mag je er voor kiezen samen deel te nemen met je partner of gelegenheidspartner of om de dag te splitsen als koppel. De kosten voor deze Kashmir massage dag zijn 60 euro per persoon of 120 euro per (gelegenheid) koppel. We nemen allemaal iets mee voor bij de thee, lunch of na afloop om te delen. De inloop is vanaf 10.00 uur en we starten om 10.30 uur, einde rond 17 uur. aanmelden klik hier

Locatie: BewustzijnCentrum BaLa Trompstraat 1 Huizen https://bewustzijnscentrum-bala.nl/

8 mei BaLa Huizen: yoni en lingam massage avond

Onder begeleiding het geven van een helende lingam-massage of een harmonische massage van de yoni. De avond zal nergens op gericht zijn maar alleen bedoeld om te ervaren dus om zonder doel te geven en te ontvangen. Puur als gever in dienst van de ander en verbinding met de ander. Deze avond is voor iedereen maar door de aart van de massage kan je alleen aanmelden met partner of een gelegenheid partner die je wellicht al op een andere avond al eens hebt ontmoet. Koppel 60 euro, single 30 euro, inloop 19.30 einde 23 uur. aanmelden klik hier

Locatie: BewustzijnCentrum BaLa Trompstraat 1 Huizen https://bewustzijnscentrum-bala.nl/

5 juni BaLa Huizen: 4 handen massage avond

Dit thema is nieuw en is vooral voor de gevers een speciale uitdaging om in contact te blijven met elkaar en in een gelijke stroom te masseren. We maken die avond koppels van drie, ben je een vast stel dan krijgen jullie er iemand bij deze avond. Vooraf maken we contact met elkaar en spreken we een consent en een wens uit voor de avond. We masseren dan 3 keer 45 minuten per persoon en je mag als ontvanger je wens uitspreken, de gevers voelen dan in of ze aan deze wens willen en kunnen voldoen en zo bespreek je samen jullie wensen en grenzen voor we de 4 handen massage beginnen. Sommige drietallen zullen bestaan uit 2 mannen en één vrouw sommige uit twee vrouwen en één man, het lot zal hier beslissen. Koppel 60 euro, single 30 euro, inloop 19.30 einde 23 uur. aanmelden klik hier Locatie: BewustzijnCentrum BaLa Trompstraat 1 Huizen https://bewustzijnscentrum-bala.nl/

Zondag 28 juni “Prana Flow Massage” klassieke Tibetaanse Tantra massage 

Deze massage dag zal in het teken staan van de prana. De prana flow massage is een klassieke tantrische massage uit de Tibetaanse Kum Nye traditie. In prana is het lichaam in rust en vrede wat een helder moment kan zijn om contact te maken met jezelf. We creëren samen een heilige en veilige ruimte om alles los te laten wat ons niet meer dient of hindert om gelukkig te zijn. We gaan werken met de allesomvattende prana energie wat onze levensenergie is. In het begin in de ochtend zullen we een geleide meditatie doen om onze identiteit onder de loep te nemen . Daarna gaan we de prana flow massage geven of ontvangen waarmee we wisselen na de pauze. We nemen allemaal voor onszelf een vegetarische lunch mee en ik zorg voor thee en een snack. De kosten voor deze prana flow massage dag zijn 60 euro per persoon of 120 euro per (gelegenheid) koppel. We nemen allemaal voor onszelf iets mee voor de lunch. De inloop is vanaf 10.00 uur en we starten om 10.30 uur, einde rond 17 uur. aanmelden klik hier

Locatie: BewustzijnCentrum BaLa Trompstraat 1 Huizen https://bewustzijnscentrum-bala.nl/

Na de zomer van 2020 zullen in september weer de nieuwe Blind-Date evenementen van start gaan meer info en data zullen tijdig bekent gemaakt worden.

Datum volgt BaLa Huizen: Kama Marma Moon poind Massage avond

Kama Marmas zijn de erogene zones welke het fysieke lichaam stimuleren en het psychische ofwel etherische lichaam voeden. Het zijn allemaal chakra’s en sub-chakra’s. Doormiddel van massage worden de diverse Kama Marmas punten geactiveerd. Daarbij kan men met de ogen en bewustzijn het lichaam adoreren om zo het gehele lichaam in één erogene zone om te toveren. Om zo veel mogelijk resultaat te bereiken beginnen we met de Secondary Zone. Daarna ga je over op de Primaire Zone om met de Tertiaire Zone te eindigen. Deze is meestal slapend totdat de vorige zones gestimuleerd zijn. Wanneer alle zones geopend ofwel ontwaakt zijn kan je alles doen ongeacht de volgorde, als het maar goed voor elkaar voelt. Geschikt voor singles of voor (gelegenheid)koppels. Als koppel kan je samen masseren of splitsen. Koppel 60 euro, single 30 euro, inloop 19.30 einde 23 uur.  aanmelden klik hier

Inschrijven voor de Blind-Date avonden of evenementen kan door het formulier in te vullen onder deze LINK Geef duidelijk door om welke avond het gaat. Kom je als (gelegenheid) koppel geef dan ook 2 namen en e-mail adressen door en of je de avond splitst of samen blijft. Na inschrijving ontvang je een mail van mij terug met verzoek van betaling per bank. pas na betaling is de inschrijving definitief. Bij afmelding kan ik geen geld meer retourneren maar kan je je aanmelding doorschuiven naar een andere avond. Wil je vooraf meer weten of het je vragen mail me dan maar johan@tantra-atma.nl

 Wie ben ik dan

Johan Raaimakers www.tantra-atma.nl

Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk(massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn. Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en coaching en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans. Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep me in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Ik heb ervaringen opgedaan bij de Rasayana Tantra Academie in Rotterdam. Ik volgde daar diverse scholingen van nationale en internationale docenten in diverse tantra disciplines. Verder ben ik ook actief buiten Nederland en Europa. Ik werk regelmatig als gast body-worker op diverse evenementen en ik werk nauw samen met een collega uit München bij diverse cursussen en opleidingen waarbij “De Shift” een jaarlijks hoogtepunt is. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om vooral de mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt. De Tibetaanse tantra massage trilogie “Prana & Verbinding” en “De speeltuin van prana” en de “Tantra & Shibari” workshops zijn daar mooie voorbeelden van.

Tot ziens op een “Blind-Data” avond of evenement

Johan Raaimakers

www.tantra-atma.nl

About Johan Raaimakers