Blog

Blind-Date open massage dagen 8, 15 en 29 december 2019

Door de groeiende belangstelling naar tantrisch contact door middel van massage organiseert Tantra-Atma op 8, 15 en 29 december 2019 drie open ‘Blind-Date” massage dagen.

“Be like a tree and let the dead leaves drop.” -Rumi

De dagen zijn kort, de buitentemperatuur laag en de behoefte naar Samen-Zijn is groot. Winter.. we branden kaarsjes we gaan loslaten en we gaan iets meer cocoonen… Loslaten kan vele vormen aannemen, de vrijheid voelen van iemand vergeven en zo een emotionele last van je schouders loslaten, of het loslaten van verwachtingen zowel van anderen als van jezelf. De wintermaanden rondom de feestdagen zijn tijden van rust, contract maken en om naar binnen te keren.

De thema’s van deze zondagen zullen in het teken staan van rustige, aardende en verwarmende aanrakingen. De warmte van een winterse massage is een moment van voelen en contact maken met je vuur van binnen uit. Samen in contact en in de winterse overgave en in alle rust het nieuwe jaar te-gemoet zien….  Als extra deze dagen zullen wij zorgen voor heerlijke versnaperingen en drankjes, zo komen we de winter wel door. Deze dagen zijn voor singles en voor (gelegenheid) koppels en als koppel kan je kiezen, samen masseren of splitsen.

Inhoudelijk

Elke zondag zal er een thema zijn waardoor we ons laten uitdagen en inspireren. Het zullen vooral rustige, verwarmende en verbindende thema’s zijn waar altijd voorop staat.

“Laat tantra geen andere bedoelingen hebben dan een verdieping van de geest of verrijking van de ziel. Het leven kent geen onmogelijkheden en er is altijd hulp uit de andere wereld waar je op kunt rekenen, mits je motieven maar zuiver en oprecht zijn”

Iedereen die mij kent weet ook dat veiligheid bij mij op de eerste plaats komt. Samen met jouw tantrische ervaring en zuivere intentie vormen we een vertrouwensbasis voor een gelijkwaardige en doelloze ervaring. Contact en aanraking zijn altijd een middel om tot eigen inzichten te komen en te groeien in bewustzijn. De Tibetaans boeddhistische tantra zoekt daarin de middenweg en zegt: “laat alle energieën, inclusief de seksuele energie, voortkomen uit liefde voor jezelf en voor de ander, onderdruk ze niet en gebruik ze niet als macht.

Voor wie

De zondagen zullen onder begeleiding plaats vinden maar zijn geen lessen. Iedereen met massage kennis, een gezonde fysieke en emotionele balans en een tantrische instelling kan deelnemen. Als we je niet kennen ben je natuurlijk ook welkom maar het kan zijn dat we, per mail of telefonisch contact opnemen voor een screening van je ervaring en intentie.

Data en thema’s

De winterse ‘Blind-Date” dagen zijn op zondag 8, 15 en 29 december. De inloop is telkens om 10 uur en om 10.30 beginnen we tot 17.00 uur. De locatie van de drie dagen is Bewustzijn-Centrum BaLa in Huizen. (gratis parkeren in de omgeving) Wij zorgen voor matrasjes en kussentjes, thee en iets lekkers. Jullie nemen mee je longi of omslagdoek, grote en kleine handdoek, een dekentje om onder te liggen en je favoriete massage olie.

Zondag 8 december een “Surprise Massage Zondag” met chocolade melk en zoete lekkernijen.

We gaan een intuïtieve massage geven en geblinddoekt ontvangen dus zonder te weten wie jou masseert. Bij binnenkomst ontmoeten we elkaar allemaal om kennis te maken en te connecten. Bij aanvang gaan als eerst de Shiva’s (mannen) een geblinddoekte massage ontvangen van de Shakti’s (vrouwen). Wij als team leiden het koppel maken en trekken de surprise lootjes voor jullie. Natuurlijk is alles zonder verbaal contact zodat het een surprise zal blijven wie jou heeft gemasseerd. Na de middag pauze zullen we wisselen van ontvangen naar geven en maken we als team weer nieuwe koppels waarvan de ontvanger dan weer niet weet wie hem of haar masseert. De vorm van de massage is onbelangrijk en gaat vooral op intuïtie. De inhoud van de massage is het cadeau van onvoorwaardelijke aanraken en ontvangen. Als extra vragen we ieder een klein cadeau ingepakt mee te nemen, de vrouwen nemen een klein cadeau mee voor de mannen en de mannen een klein cadeau voor de vrouwen (richtprijs 5 euro). Nadat jij de massage hebt gegeven mag je het cadeau achterlaten bij de ontvanger van de massage. Verder hoeven we die dag niets uit te pakken en toch mag je er voor kiezen en zelf bepalen welk gedeelte er ingepakt blijft tijdens de massage. Geschikt voor singles natuurlijk maar ook voor gesplitste koppels die deze uitdaging willen aangaan. De kosten voor deze surprise dag zijn 60 euro per persoon of 120 euro per (gelegenheids) koppel. De richtprijs van je extra surprise cadeau dat je meeneemt is 5 euro en voor de lunch neem je zelf iets vegetarisch mee. Inloop vanaf 10.00 uur en we starten om 10.30 uur, einde rond 17 uur.

Zondag 15 december een “Kashmir kerst Massage” dag met tantrische gluh-thee.

Deze dag zal in het teken staan van het ontsteken van ons innerlijk vuur. Door middel van  technieken uit de Kashmir massage ontbranden we ons innerlijk vuur en passie voor het leven. Chakras worden geactiveerd en verbonden voor een innerlijke stroom van warmte en geborgenheid. Stap voor stap onder begeleiding en uitleg gaan we opzoek naar ons innerlijk licht om deze in alle glorie te laten stralen.  Om de dag een extra saamhorigheidsgehalte te geven vragen we jullie om iets kleins mee te nemen om te delen. dit mag iets kleins zijn voor bij de glu-thee bij de aanvang, iets kleins voor in de lunch pauze of iets hartigs voor het einde na afloop. Belangrijk is dat alles vegetarisch is wat je meeneemt en makkelijk uit de hand eetbaar is. Ik zal zorgen voor een soep en jullie vullen het dus aan. Fijn is om voor jezelf op deze dag een speciale intentie neer te zetten, en daarnaast een intentie te zetten voor alle mensen om je heen zodat ieder de liefdevolle saamhorigheid kan ervaren van deze speciale dag. De dag is geschikt voor iedereen single of koppel, ook mag je er voor kiezen samen deel te nemen met je partner of gelegenheidspartner of om de dag te splitsen als koppel. De kosten voor deze Kashmir kerst massage dag zijn 60 euro per persoon of 120 euro per (gelegenheid) koppel. We nemen allemaal iets mee voor bij de gluh-thee, lunch of na afloop om te delen. De inloop is vanaf 10.00 uur en we starten om 10.30 uur, einde rond 17 uur.

 

Zondag 29 december “Winter Flow Massage” klassieke tantrische massage

Deze massage dag zal in het teken staan van loslaten van het oude en het openen voor het nieuwe. De winter flow massage is een klassieke tantrische massage met rustige aardende en verwarmende aanrakingen en massage bewegingen. Geen tot weinig vuur elementen bevat deze winter massage maar is een moment van voelen en bezinnen van binnen uit. Heel het lichaam is in rust en vrede en is een helder moment om contact te maken met jezelf voor je intentie van het nieuwe jaar. We creëren samen een heilige en veilige ruimte om alles los te laten wat ons niet meer dient en om ons gaan open stellen om alles wat nieuw is te mogen ontvangen. We gaan werken met de allesomvattende SIVA energie wat staat voor S=scheppen, I=instant houden, V=vernietigen, A=aum. In het begin in de ochtend zullen we een geleide vuur meditatie doen om alles los te laten wat ons niet meer dient. Daarna gaan we de winter flow massage geven of ontvangen waarmee we wisselen na de pauze. Vooraf zet je jou intentie voor het nieuwe jaar op papier zonder je naam. Ieder zal een intentie voorlezen van een ander en deze gezamenlijk in een meditatie versterken. We nemen allemaal voor onszelf een vegetarische lunch mee en ik zorg voor alcohol vrije afscheid champagne als afsluiting. De kosten voor deze winter flow massage dag zijn 60 euro per persoon of 120 euro per (gelegenheid) koppel. We nemen allemaal voor onszelf iets mee voor de lunch. De inloop is vanaf 10.00 uur en we starten om 10.30 uur, einde rond 17 uur met een alcohol vrije toost op het nieuwe jaar.

Inschrijven/aanmelden

Inschrijven voor 1 of meer van de Blind-Date massage zondagen kan door het formulier in te vullen onder deze LINK  Geef duidelijk door om welke dag of dagen het gaat en kom je als (gelegenheid) koppel geef dan ook 2 namen en e-mail adressen door. Na inschrijving ontvang je een mail van mij terug met verzoek om een aanbetaling van 30 euro per bank als zekerheid van deelname. Pas na aanbetaling is de inschrijving definitief en heb je recht op deelname. Bij afmelding binnen 3 dagen kan ik geen geld meer retourneren. Afmeldingen daarvoor kan je je aanmelding doorschuiven naar een andere dag of Blind-Date avond. Wil je vooraf meer weten of het je vragen mail me dan maar johan@tantra-atma.nl

 

Wij als team kijken er naar uit je te mogen ontvangen.

In liefde, licht en balans,

 

Johan, Saarein en Chandra

About Johan Raaimakers