Blog

Blind-Date open massage dagen 2020

Door de groeiende belangstelling naar tantrisch contact door middel van massage organiseert Tantra-Atma op 23 februari, 3 mei en 28 juni 2020 drie open ‘Blind-Date” massage dagen M/V M/M V/V.

“Be like a tree and let the dead leaves drop.” -Rumi

Elke zondag zal er een thema zijn waardoor we ons laten uitdagen en inspireren. Het zullen vooral rustige, verwarmende en verbindende thema’s zijn waar altijd voorop staat.

“Laat tantra geen andere bedoelingen hebben dan een verdieping van de geest of verrijking van de ziel. Het leven kent geen onmogelijkheden en er is altijd hulp uit de andere wereld waar je op kunt rekenen, mits je motieven maar zuiver en oprecht zijn”

Iedereen die mij kent weet ook dat veiligheid bij mij op de eerste plaats komt. Samen met jouw tantrische ervaring en zuivere intentie vormen we een vertrouwensbasis voor een gelijkwaardige en doelloze ervaring. Contact en aanraking zijn altijd een middel om tot eigen inzichten te komen en te groeien in bewustzijn. De Tibetaans boeddhistische tantra zoekt daarin de middenweg en zegt: “laat alle energieën, inclusief de seksuele energie, voortkomen uit liefde voor jezelf en voor de ander, onderdruk ze niet en gebruik ze niet als macht.

Voor wie

De zondagen zullen onder begeleiding plaats vinden maar zijn geen lessen. Iedereen met massage kennis, een gezonde fysieke en emotionele balans en een tantrische instelling kan deelnemen. Als we je niet kennen ben je natuurlijk ook welkom maar het kan zijn dat we, per mail of telefonisch contact opnemen voor een screening van je ervaring en intentie. Masseer jij graag met iemand van je eigen sekse ben je meer dan welkom, belangrijk dan is met een eigen (gelegenheid) partner te komen.

Waar, data en thema’s

Deze ‘Blind-Date” dagen zijn op 23 februari, 3 mei en 28 juni 2020. De inloop is telkens om 10 uur en om 10.30 beginnen we tot 17.00 uur. De locatie van de drie dagen is http://www.bewustzijnscentrum-bala.nl/ in Huizen. (gratis parkeren in de omgeving) Wij zorgen voor matrasjes en kussentjes, thee en iets lekkers. Jullie nemen mee je longi of omslagdoek, grote en kleine handdoek, een dekentje om onder te liggen en je favoriete massage olie.

13 april tweede Paasdag  ‘Op’t Hoff” st-Oedenrode 5 elementen massage dag XXL (geannuleerd)

De 5 elementen massage is altijd een intense beleving om te geven en te ontvangen. Al vanaf het begin dat ik lessen of weekeinden geef zit deze vorm van massage altijd in het programma. De 5 elementen leren je op een speelse manier tantrisch masseren wat ook nog eens heel effectief in uitwerking word ervaren. Achtereenvolgend zijn aarde, water, vuur, lucht en ether de ingrediënten van deze massage. Waarbij elk van de elementen een speciale manier van aanraken of masseren heeft. Al deze technieken leren je op een speelse manier een complete massage geven die dus als gever en als ontvanger in het samenspel als heel aangenaam, speels en effectief word ervaren. Kosten 85 euro p.p. incl. lunch en sauna aanmelden klik hier  meer info klik hier.

Zondag 10 mei Kashmir XXL tantra massage dag st-Oedenrode (geannuleerd)

Deze dag zal in het teken staan van ons innerlijk vuur. Door middel van  technieken uit de Kashmir massage ontbranden we ons innerlijk vuur en passie voor het leven. Chakra’s worden geactiveerd en verbonden voor een innerlijke stroom van warmte en geborgenheid. Er zijn veel verschillende vormen van de Kashmir massage en wij gebruiken vorm ontwikkeld door Daniel Odier. Een Kashmir massage is een innerlijke reis, gedragen door de gemeenschappelijke energie van de ontvanger en de gever. Er word in de massage niets nagestreefd en ook niets vermeden. In deze open ruimte kan alles wat er opkomt omarmd worden. Door je over te geven aan je ervaring valt de tijd even weg en kom je op een diepere laag van “weten”. Je kan van binnenuit gaan ervaren waar en wat er wel of niet stroomt in jezelf. Stap voor stap onder begeleiding en uitleg gaan we opzoek naar ons innerlijk zijn om deze in alle glorie te omarmen. Kosten 85 euro p.p. incl. lunch en sauna aanmelden klik hie  meer info klik hier.

Zaterdag 27 juni “5 elementen XXL massage dag” Huizen

Deze massage dag zal in het teken staan van de lange uitgebreide versie van de 5 elementen. Op meeslepende muziek gaan we de 5 elementen aarde. water. vuur. lucht en ether activeren. Vooraf geef ik een complete uitleg en demonstraties waarna we steeds zelf gaan masseren en ontvangen. Ook tijdens jullie massage zal ik begeleiden zodat we diep in de ontspanning en ervaring kunnen zakken. Uit ons hoofd en in ons hart en gevoel om een optimale balans te ervaren. De gehele uitdaging is om de vijf elementen met elkaar in verbinding te brengen, zonder lagen uit te sluiten zodat het lichaam in een uitgebalanceerde staat van zijn en extase komt. Bij deze XXL versie van de 5 elementen massage gaan we dieper in op verschillende technieken om o.a. vuur (kundalini) op te wekken of nog beter in de ether magische energieën te activeren. Elk element krijgt extra aandacht en verdiepende mogelijkheden voor een nog intensere ervaring van de 5 elementen massage. We nemen allemaal voor onszelf een vegetarische lunch mee en ik zorg voor thee en een snack. De kosten voor deze 5 elementen XXL massage dag zijn 60 euro per persoon of 120 euro per (gelegenheid) koppel. We nemen allemaal voor onszelf iets mee voor de lunch. De inloop is vanaf 10.00 uur en we starten om 10.30 uur, einde rond 17 uur. http://www.bewustzijnscentrum-bala.nl/

Inschrijven/aanmelden

Inschrijven voor 1 of meer van de Blind-Date massage zondagen kan door het formulier in te vullen onder deze LINK  Geef duidelijk door om welke dag of dagen het gaat en kom je als (gelegenheid) koppel geef dan ook 2 namen en e-mail adressen door. Na inschrijving ontvang je een mail van mij terug met verzoek om een aanbetaling van 30 euro per bank als zekerheid van deelname. Pas na aanbetaling is de inschrijving definitief en heb je recht op deelname. Bij afmelding binnen 3 dagen kan ik geen geld meer retourneren. Afmeldingen daarvoor kan je je aanmelding doorschuiven naar een andere dag of Blind-Date avond. Wil je vooraf meer weten of het je vragen mail me dan maar johan@tantra-atma.nl

 

Wij als team kijken er naar uit je te mogen ontvangen.

In liefde, licht en balans,

 

Johan, Saarein en Chandra

About Johan Raaimakers