Blog

Blind-Date open massage dagen 2020

Door de groeiende belangstelling naar tantrisch contact door middel van massage organiseert Tantra-Atma op 23 februari, 3 mei en 28 juni 2020 drie open ‘Blind-Date” massage dagen M/V M/M V/V.

“Be like a tree and let the dead leaves drop.” -Rumi

Elke zondag zal er een thema zijn waardoor we ons laten uitdagen en inspireren. Het zullen vooral rustige, verwarmende en verbindende thema’s zijn waar altijd voorop staat.

“Laat tantra geen andere bedoelingen hebben dan een verdieping van de geest of verrijking van de ziel. Het leven kent geen onmogelijkheden en er is altijd hulp uit de andere wereld waar je op kunt rekenen, mits je motieven maar zuiver en oprecht zijn”

Iedereen die mij kent weet ook dat veiligheid bij mij op de eerste plaats komt. Samen met jouw tantrische ervaring en zuivere intentie vormen we een vertrouwensbasis voor een gelijkwaardige en doelloze ervaring. Contact en aanraking zijn altijd een middel om tot eigen inzichten te komen en te groeien in bewustzijn. De Tibetaans boeddhistische tantra zoekt daarin de middenweg en zegt: “laat alle energieën, inclusief de seksuele energie, voortkomen uit liefde voor jezelf en voor de ander, onderdruk ze niet en gebruik ze niet als macht.

Voor wie

De zondagen zullen onder begeleiding plaats vinden maar zijn geen lessen. Iedereen met massage kennis, een gezonde fysieke en emotionele balans en een tantrische instelling kan deelnemen. Als we je niet kennen ben je natuurlijk ook welkom maar het kan zijn dat we, per mail of telefonisch contact opnemen voor een screening van je ervaring en intentie. Masseer jij graag met iemand van je eigen sekse ben je meer dan welkom, belangrijk dan is met een eigen (gelegenheid) partner te komen.

Waar, data en thema’s

Deze ‘Blind-Date” dagen zijn op 23 februari, 3 mei en 28 juni 2020. De inloop is telkens om 10 uur en om 10.30 beginnen we tot 17.00 uur. De locatie van de drie dagen is http://www.bewustzijnscentrum-bala.nl/ in Huizen. (gratis parkeren in de omgeving) Wij zorgen voor matrasjes en kussentjes, thee en iets lekkers. Jullie nemen mee je longi of omslagdoek, grote en kleine handdoek, een dekentje om onder te liggen en je favoriete massage olie.

Zondag 23 februari een “Intuïtieve Geblinddoekte Massage Zondag”

We gaan een intuïtieve massage geven en geblinddoekt ontvangen dus zonder te weten wie jou masseert. Bij binnenkomst ontmoeten we elkaar allemaal om kennis te maken en te connecten. Bij aanvang gaan als eerst de Shiva’s (mannen) een geblinddoekte massage ontvangen van de Shakti’s (vrouwen). Wij als team leiden het koppel maken voor jullie door middel van loting. Natuurlijk is alles zonder verbaal contact zodat het een geheim zal blijven wie jou heeft gemasseerd. Na de middag pauze zullen we wisselen van ontvangen naar geven en maken we als team weer nieuwe koppels waarvan de ontvanger dan weer niet weet wie hem of haar masseert. De vorm van de massage is onbelangrijk en gaat vooral op intuïtie. De inhoud van de massage is het cadeau van onvoorwaardelijke aanraken en ontvangen.  Geschikt voor singles natuurlijk maar ook voor gesplitste koppels die deze uitdaging willen aangaan. De kosten voor deze surprise dag zijn 60 euro per persoon of 120 euro per (gelegenheids) koppel. Voor de lunch neem je voor jezelf iets vegetarisch mee. Inloop vanaf 10.00 uur en we starten om 10.30 uur, einde rond 17 uur. http://www.bewustzijnscentrum-bala.nl/

Zondag 3 mei een “Open Kashmir Massage Dag” 

Deze dag zal in het teken staan van ons innerlijk vuur. Door middel van  technieken uit de Kashmir massage ontbranden we ons innerlijk vuur en passie voor het leven. Chakras worden geactiveerd en verbonden voor een innerlijke stroom van warmte en geborgenheid. Stap voor stap onder begeleiding en uitleg gaan we opzoek naar ons innerlijk licht om deze in alle glorie te laten stralen.  Om de dag een extra saamhorigheidsgehalte te geven vragen we jullie om iets kleins mee te nemen om te delen. Dit mag iets kleins zijn voor bij de thee bij de aanvang, iets kleins voor in de lunch pauze of iets hartigs voor het einde na afloop. Belangrijk is dat alles vegetarisch is wat je meeneemt en makkelijk uit de hand eetbaar is. Ik zal zorgen voor een soep en jullie vullen het dus aan. Fijn is om voor jezelf op deze dag een speciale intentie neer te zetten, en daarnaast een intentie te zetten voor alle mensen om je heen zodat ieder de liefdevolle saamhorigheid kan ervaren van deze speciale dag. De dag is geschikt voor iedereen single of koppel, ook mag je er voor kiezen samen deel te nemen met je partner of gelegenheidspartner of om de dag te splitsen als koppel. De kosten voor deze Kashmir massage dag zijn 60 euro per persoon of 120 euro per (gelegenheid) koppel. We nemen allemaal iets mee voor bij de thee, lunch of na afloop om te delen. De inloop is vanaf 10.00 uur en we starten om 10.30 uur, einde rond 17 uur.  http://www.bewustzijnscentrum-bala.nl/

Zondag 28 juni “Prana Flow Massage” klassieke Tibetaanse Tantra massage 

Deze massage dag zal in het teken staan van de prana. De prana flow massage is een klassieke tantrische massage uit de Tibetaanse Kum Nye traditie. In prana is het lichaam in rust en vrede wat een helder moment kan zijn om contact te maken met jezelf. We creëren samen een heilige en veilige ruimte om alles los te laten wat ons niet meer dient of hindert om gelukkig te zijn. We gaan werken met de allesomvattende prana energie wat onze levensenergie is. In het begin in de ochtend zullen we een geleide meditatie doen om onze identiteit onder de loep te nemen . Daarna gaan we de prana flow massage geven of ontvangen waarmee we wisselen na de pauze. We nemen allemaal voor onszelf een vegetarische lunch mee en ik zorg voor thee en een snack. De kosten voor deze prana flow massage dag zijn 60 euro per persoon of 120 euro per (gelegenheid) koppel. We nemen allemaal voor onszelf iets mee voor de lunch. De inloop is vanaf 10.00 uur en we starten om 10.30 uur, einde rond 17 uur. http://www.bewustzijnscentrum-bala.nl/

Inschrijven/aanmelden

Inschrijven voor 1 of meer van de Blind-Date massage zondagen kan door het formulier in te vullen onder deze LINK  Geef duidelijk door om welke dag of dagen het gaat en kom je als (gelegenheid) koppel geef dan ook 2 namen en e-mail adressen door. Na inschrijving ontvang je een mail van mij terug met verzoek om een aanbetaling van 30 euro per bank als zekerheid van deelname. Pas na aanbetaling is de inschrijving definitief en heb je recht op deelname. Bij afmelding binnen 3 dagen kan ik geen geld meer retourneren. Afmeldingen daarvoor kan je je aanmelding doorschuiven naar een andere dag of Blind-Date avond. Wil je vooraf meer weten of het je vragen mail me dan maar johan@tantra-atma.nl

 

Wij als team kijken er naar uit je te mogen ontvangen.

In liefde, licht en balans,

 

Johan, Saarein en Chandra

About Johan Raaimakers