Blog

15 september Tantra & Massage “The best of both worlds” met Johan en Wendy

“The best of both worlds” was het thema na onze ontmoeting. Wendy Doeleman (Bliss Your Boddy) en Johan Raaimaker (Tantra-Atma) bieden je een diepe ervaring binnen hun specialiteit. Een workshop voor Shiva’s & Shakti’s waar alle aspecten binnen de tantra en massage aan bod komen. Door bewegingsoefeningen, meditatie, contactoefeningen en prana flow massage ga je een diepe connectie maken met je hart en bekkengebied. Niet alleen bij jezelf maar ook in contact met de ander waardoor energieën samen smelten tot een non-dualistisch contact.

De dag is voor iedereen, man of vrouw van elke seksuele voorkeur, paren of gelegenheidskoppels, jong of oud, getrouwd of verliefd. Er zijn oefeningen individueel en als koppel gekleed, gedeeltelijk gekleed of naakt. Ieder heeft daarbij zijn eigen verantwoording naakt kan en mag maar hoeft niet.

Het programma voor 15 september met als thema “De Drie-Eenheid”

Op deze dag kun je jezelf op een diep niveau openen voor het mysterie van het leven. De meditatie en de massage nodigen je uit tot bewustzijn, acceptatie en overgave. We werken op deze dag met het thema ‘De Drie-Eenheid’, wat ook de titel is van de vierdaagse retreat in oktober. https://www.tantra-atma.nl/drie-eenheid/
In de ochtend begeleidt Wendy de dans en een tantrameditatie in de sfeer van de Drie-Eenheid. In de middag begeleidt Johan de Prana Flow Massage waar hij de Drie-Eenheid ‘massage-yoga-meditatie’ in verwerkt.

 

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 15 september van 10.00 uur tot 17.30 uur (inloop vanaf 09.30 uur)

Waar: Centrum van Alphen, Prinses Marijkestraat 20, Alphen aan den Rijn (gratis parkeren)

Prijs: 175 euro per koppel inschrijving en 90 euro als single inschrijving incl. koffie/thee en een verzorgde vegetarische lunch.

Aanmelden: Door te klikken op de link of mailen naar johan@tantra-atma.nl met vermelding van jullie/jou naam(en) en email adres(sen). Je ontvangt dan een mail terug met een verzoek van aanbetaling. Na de aanbetaling is de inschrijving compleet. Single aanmelden kan maar bied geen garantie van deelname, als single aanmelding kom je op een lijst en als er zich een tweede single aanmeld kunnen we jullie koppelen en bij een geslaagde match kunnen jullie samen inschrijven.

Meenemen: Loszittende kleding waarin je goed kunt bewegen . Een kleine en grote handdoek of mooie doek om over je matje te leggen. Je favoriete massage olie in een handig flesje. Een sjaal, vest of fleecedekentje om om je heen te slaan tijdens de rustigere momenten. Oordoppen voor als je gevoelig bent voor stevige muziek. Contant geld voor de rest betaling.

LET OP: We raden je aan om als koppel in te schrijven. Op de dag zelf kun je dan kiezen of je zowel de meditatie in de ochtend als de massage in de middag met elkaar doet of dat je ook een keer wisselt van partner met een ander (gelegenheids-)stel.

De begeleiding

Waar de passie van twee personen samenvallen ontstaat iets bijzonders daarom zijn Wendy Doeleman en Johan Raaimakers erg enthousiast om deze “Tantra & Massage” workshop aan te bieden.

Johan Raaimakers Tantra-Atma

Johan Raaimakers https://www.tantra-atma.nl/ Tantristisch masseur en coach in de Tibetaanse Boeddhistische stroming Kum Nye.

Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk(massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn. Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en coaching en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om vooral de mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt. De Tibetaanse tantra massage trilogie “Prana & Verbinding” en “De speeltuin van prana” en de workshops ‘Tantra & Shibari” zijn daar mooie voorbeelden van.

In liefde, licht en balans,

Johan Raaimakers

Wendy Doelenman BlissYourBody

Wendy Almasta Doeleman http://www.blissyourbody.nl/

Ik bewandel nu ruim 11 jaar het tantrapad, waarbij ik vele tantra trainingen in binnen- en buitenland heb gevolgd. Dit was onder andere bij Wild Tantra, Andrew Barnes, Raja en Puja Richardson, Ma Sarita, Marya Norell, Susanne Roursgaard en TNT.
Sinds 2010 geef ik vanuit Bliss Your Body tantraworkshops waarbij ik me vooral (maar niet alleen) op een jong publiek richt (16-39 jaar). In dit kader heb ik ook twee boeken over tantrische seksualiteit voor jongeren geschreven (Coole seks, relaxte liefde & Hartenlust).
Momenteel volg ik de opleiding tot Tantric Inner Grounding Therapist bij Soul Institute.
Naast workshops voor groepen bied ik ook individuele, lichaamsgerichte coachingsessies en de-armouring aan. Mijn manier van werken is laagdrempelig, praktisch, aards en licht en tegelijkertijd toch ook spiritueel. Ik werk o.a. met dans, lichaamswerk, de-armouring, massage, rituelen, zelfonderzoek en proceswerk.
Ik leef sinds de komst van tantra in mijn leven samen met Remi en heb drie zonen (14, 15 en 18 jaar).

‘It is through the body you reach the divine’ (Osho)

 

Wendy Doelenman www.blissyourbody.nl

Tot ziens op de workshop,

Johan

Wendy

About Johan Raaimakers