Blog

Alle Blind-Date data 2020

13 april tweede Paasdag  ‘Op’t Hoff” st-Oedenrode 5 elementen massage dag XXL (geannuleerd)

De 5 elementen massage is altijd een intense beleving om te geven en te ontvangen. Al vanaf het begin dat ik lessen of weekeinden geef zit deze vorm van massage altijd in het programma. De 5 elementen leren je op een speelse manier tantrisch masseren wat ook nog eens heel effectief in uitwerking word ervaren. Achtereenvolgend zijn aarde, water, vuur, lucht en ether de ingrediënten van deze massage. Waarbij elk van de elementen een speciale manier van aanraken of masseren heeft. Al deze technieken leren je op een speelse manier een complete massage geven die dus als gever en als ontvanger in het samenspel als heel aangenaam, speels en effectief word ervaren. Kosten 85 euro p.p. incl. lunch en sauna aanmelden klik hier  meer info klik hier.

Zondag 10 mei Kashmir XXL tantra massage dag st-Oedenrode  (geannuleerd)

Deze dag zal in het teken staan van ons innerlijk vuur. Door middel van  technieken uit de Kashmir massage ontbranden we ons innerlijk vuur en passie voor het leven. Chakra’s worden geactiveerd en verbonden voor een innerlijke stroom van warmte en geborgenheid. Er zijn veel verschillende vormen van de Kashmir massage en wij gebruiken vorm ontwikkeld door Daniel Odier. Een Kashmir massage is een innerlijke reis, gedragen door de gemeenschappelijke energie van de ontvanger en de gever. Er word in de massage niets nagestreefd en ook niets vermeden. In deze open ruimte kan alles wat er opkomt omarmd worden. Door je over te geven aan je ervaring valt de tijd even weg en kom je op een diepere laag van “weten”. Je kan van binnenuit gaan ervaren waar en wat er wel of niet stroomt in jezelf. Stap voor stap onder begeleiding en uitleg gaan we opzoek naar ons innerlijk zijn om deze in alle glorie te omarmen. Kosten 85 euro p.p. incl. lunch en sauna aanmelden klik hier  meer info klik hier.

5 juni BaLa Huizen: yoni en lingam massage avond 

Onder begeleiding het geven van een helende lingam-massage of een harmonische massage van de yoni. De avond zal nergens op gericht zijn maar alleen bedoeld om te ervaren dus om zonder doel te geven en te ontvangen. Puur als gever in dienst van de ander en verbinding met de ander. Deze avond is voor iedereen maar door de aart van de massage kan je alleen aanmelden met partner of een gelegenheid partner die je wellicht al op een andere avond al eens hebt ontmoet. Koppel 60 euro, single 30 euro, inloop 19.30 einde 23 uur. aanmelden klik hier

Locatie: BewustzijnCentrum BaLa Trompstraat 1 Huizen https://bewustzijnscentrum-bala.nl/

Zaterdag 27 juni “5 elementen XXL massage dag” Huizen

Deze massage dag zal in het teken staan van de lange uitgebreide versie van de 5 elementen. Op meeslepende muziek gaan we de 5 elementen aarde. water. vuur. lucht en ether activeren. Vooraf geef ik een complete uitleg en demonstraties waarna we steeds zelf gaan masseren en ontvangen. Ook tijdens jullie massage zal ik begeleiden zodat we diep in de ontspanning en ervaring kunnen zakken. Uit ons hoofd en in ons hart en gevoel om een optimale balans te ervaren. De gehele uitdaging is om de vijf elementen met elkaar in verbinding te brengen, zonder lagen uit te sluiten zodat het lichaam in een uitgebalanceerde staat van zijn en extase komt. Bij deze XXL versie van de 5 elementen massage gaan we dieper in op verschillende technieken om o.a. vuur (kundalini) op te wekken of nog beter in de ether magische energieën te activeren. Elk element krijgt extra aandacht en verdiepende mogelijkheden voor een nog intensere ervaring van de 5 elementen massage. We nemen allemaal voor onszelf een vegetarische lunch mee en ik zorg voor thee en een snack. De kosten voor deze 5 elementen XXL massage dag zijn 60 euro per persoon of 120 euro per (gelegenheid) koppel. We nemen allemaal voor onszelf iets mee voor de lunch. De inloop is vanaf 10.00 uur en we starten om 10.30 uur, einde rond 17 uur. http://www.bewustzijnscentrum-bala.nl/ aanmelden klik hier

Vrijdag avond 11 september Blind-Date massage avond in Huizen Thema en info volgt

Kosten Blind-Date avonden: Je betaal als koppel 60 euro per avond en als single 30 euro per avond inclusief thee, water en snacks. Voor andere Blind-Date evenementen zullen de prijzen worden aangegeven op het desbetreffende evenement.

De locaties van de Blind-Date evenementen zijn

Johan Raaimakers

Tantra-Atma

About Johan Raaimakers