Blog

“Ecstatic-Touch” 5 elementen massage middag

Het uitgangspunt is om samen met een groep gelijk gestemde een mooie vrije leerzame middag te beleven. Het principe is simpel; vertrouwen, overgave, gelijkwaardigheid en doelloosheid leiden ons naar een bewustzijn waarbij geen goed of fout is (non-dualistisch).

Op meeslepende muziek gaan we de 5 elementen triggeren en aanraken. Vooraf geef ik een korte uitleg en demonstratie waarna we in alle rust en in contact zelf gaan masseren en ontvangen. Ook tijdens jullie massage zal ik begeleiden zodat we diep in de ontspanning en prana energie kunnen zakken. Uit ons hoofd en in ons hart en gevoel om een optimale balans te ervaren.

De 5 elementen met bijpassende muziek staan voor het volgende:

Aarde – het element van concrete zaken, van datgene wat tastbaar is, van je fysieke lichaam. Op aardse klanken geeft de gever de ontvanger gronding.

Water – het element van emoties, gevoelsmatig verwerken van indrukken. Op vloeiende klanken geven we lange vloeiende massage bewegingen.

Vuur – het element van de wilskracht, creativiteit en kracht. Op opzwepende aardse klanken gaan we vuur en energie in het lichaam brengen.

Lucht – het element van expressie, passie, woorden en gedachten. Op zacht tonen brengen we de energie tot rust en verdelen we deze over het gehele lichaam. Zachte aanrakingen, kriebelen, kietelen en blazen.

Ether – het element dat je los maakt van je persoonlijkheid, het element van verbinding en integratie met de totaliteit van het leven. Op deze ruimtelijke en kosmische klanken raken we het lichaam nauwelijks nog aan en werken we met energie vanuit de aura lagen.

De gehele uitdaging is om de vijf elementen met elkaar in verbinding te brengen, zonder lagen uit te sluiten zodat het lichaam in een uitgebalanceerde staat van zijn en extase komt.

De massage duurt ongeveer 1.5 uur waarna we wisselen van gever naar ontvanger.

De middag is datum volgt van 13.00 uur tot 17.00 uur, inloop vanaf 12.30 uur incl. thee met iets lekkers

Locatie “De Heremiet” Begoniastraat 15 Eindhoven (schoolgebouw)

Kosten voor deze middag zijn 50 euro per koppel. Aanmelden als single kan maar bied geen garantie op deelname, je komt op een wachtlijst en als er zich nog een single aanmeld kan ik jullie koppelen,. Bij een geslaagde match kan ik jullie dan inschrijven. Kosten voor single bemiddeling zijn 5 euro per persoon dus als gelegenheid koppel betalen jullie 60 euro voor de middag.


Inschrijven kan door te klikken op de link of door een mail te sturen naar johan@tantra-atma.nl je ontvangt daarna een mail terug om een aanbetaling of het hele bedrag te voldoen. Als de (aan)betaling is voldaan is de inschrijving definitief. De middag is vol met maximaal 8 koppels.

 

In liefde, licht en balans,

Johan Raaimakers

About Johan Raaimakers