Blog

3 november Shiva en 17 november Shakti Puja met cacao ceremonie

Een Puja is een ritueel waarmee iemand geëerd word en meestal sterk gericht is op de persoonlijke band tussen geliefdes.

Op vrijdag avond 3 november eert de Shakti (de vrouw) de Shiva (de man)

Op vrijdag avond 17 november eert de Shiva (de man) de Shakti (de vrouw)

Voor de beide avonden geld dat de één de gever is en de ander de ontvanger (we wisselen dus niet in de avond). De godheid presenteert zich deze avonden in het mannelijke ofwel de Shiva of het vrouwelijke de Shakti. De puja’s beginnen beiden met een speciale “Cacao Ceremonie” die als functie heeft ons hart te openen voor de liefde. Gevolgd door een hartmeditatie, massage, verering en diverse rituelen.

Geef je over aan de ander of eer de ander en laat je meevoeren door de mystiek van liefde…….

De Puja

Achter de puja zit geen doel, liefdevol contact en aanwezigheid zijn de ingrediënten die versterkt worden door de rauwe cacao en ritueelen. Het cadeau en de beleving zit in het ontvangen, accepteren en de mate van overgave. De werking van de rauwe cacao en de liefdevolle vriendelijkheid (metta) van de gever geven de Puja een diepe ervaring in contact en sensualiteit gekoppeld aan jou hart.

De cacao

Voor de cacao ceremonie word speciale cacao gebruikt die natuurlijke stoffen zoals flavonoide (antioxidant) bevatten. Maar daarbuiten bevat deze rauwe cacao ook stoffen die je een boost geven om gelukkiger, liefdevoller, minder gestrest en relaxter te worden. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cacao.

De flow massage

De massage is een liefdevolle tantrische flow massage waarbij we de neutrale energie van de prana zullen volgen. Er zijn geen doelen, alleen maar gevolgen die voortvloeien uit vertrouwen, overgave en gelijkwaardigheid tot de gever en ontvanger. Prana is een neutrale levensenergie die in ons lichaam aanwezig is. De hoogste energie aanwezig in ons lichaam is altijd leidend. Dus door massage de prana als hoogste energie aanwezig te laten zijn zal je gevoel en lichaam ook neutraal (non-dualistisch) zijn is de visie.

Verder zal de avond tantrische rituelen bevatten die de samensmelting der geliefde zullen vergroten.

De kosten

Per koppel of gelegenheid koppel zijn de kosten 80 euro per avond of 150 euro als je inschrijft voor beide avonden. (all inclusief thee, cacao en snacks)

waar en wanneer

Vrijdag avond 3 en 17 november 2017 van 19.30 tot 23 uur

In de studio van Janneke Bexkens op plan B Hurksestaat 19 Eindhoven

De begeleiders van deze avond zijn Johan en Dianne

Aanmelden/inschrijven mail naar johan@tantra-atma.nl

 

 

“Shiva & Shakti puja met cacao ceremonie”

Als liefdevol cadeau voor jezelf of een geschenk voor een ander.

About Johan Raaimakers