Blog

28 juli-4 aug. 2018 “Tantra & Shibari” weekcursus Frankrijk

Van zaterdag 28 juli 16.00 uur tot zaterdag 4 augustus 10 uur organiseren Johan Raaimakers en Silvia Elisa een cursusweek “Tantra & Shibari” in Frankrijk.

Op de bijzondere locatie Le Moulin Sadhaka  van Wim en Patricia organiseren we deze mooie combinatie van Tantra & Shibari in een weekcursus. Een samensmelting van de passies en visies van Johan Raaimakers Tantra-Atma en Silvia Elisa NaturalBliss bleken voor vele een geweldige en verdiepende ervaring.Tantra & Shibari De mogelijkheden van Shibari zijn eindeloos en is er nog zoveel meer te ontdekken op het gebied van techniek, spelen met polariteiten, in je kracht komen en de ander in overgave leiden.

Er zijn geen ingewikkelde knopen nodig om een diepe verbinding aan te gaan, toch zal de ontvanger dieper kunnen zakken als ze voelen dat je weet wat je doet.

Beheersing van techniek, weten waar je zachter en waar je de touwen harder kan vastmaken of hoe je een lichaam goed kan leiden zorgt ervoor dat de ander dieper kan ontspannen.

In deze weekcursus gaan we dieper in op de techniek van het knopen en tantrisch masseren. Ook besteden we aandacht aan het spel van overgave en leiden en hoe we ons lichaam en al onze zintuigen kunnen gebruiken.

Voor de visie achter Tantra & Shibari klik hier, meer informatie over deze week zoals inschrijving en overnachting mogelijkheden en het programma volgt.

 

Johan Raaimakers www.tantra-atma.nl

Silvia Elisa www.naturalbliss.nl

Wim en Patricia Frankrijk www.sadhaka.nl

About Johan Raaimakers