Blog

18 en 19 november vier handen Tantra & Shibari sessie weekend

Wil je jezelf of je partner een mooie nieuwe ervaring cadeau geven?

In het weekend van 18 en 19 november verzorgen Silvia Elisa (Natural Bliss) en Johan Raaimakers (Tantra-Atma) 4-handen Tantra & Shibari sessies. (!! dit is geen workshop)

Zowel Tantra als Shibari gaat om een diepe manier van verbinden, een diepe verbinding met jezelf en vandaaruit met de ander.
Zou je graag eens willen ervaren hoe het is om jezelf volledig over te geven en de controle los te laten? We nemen je dit weekend graag mee in een tantra & shibari sessie met ons samen.

We hebben de volgende keuzes als koppel of individueel gegeven door Johan en Silvia.

* Voor koppels M/V M/M V/V
– Tantra shibari sessie tegelijktijdig in dezelfde ruimte, we beginnen hier altijd met een tantrische massage en gaan geleidelijk over naar shibari.
– Tantra massage sessie tegelijktijdig in dezelfde ruimte met alleen maar een uitgebreide tantra prana flow massage.

* Individueel M / V
– Vier handen tantra shibari sessie jij word door vier handen tantrisch gemasseert en geleidelijk vastgebonden door ons.
– Vier handen tantrische prana flow massage sessie.

Vooraf bespreken we de mogelijkheden / wensen do’s en dont’s.
Ook is het mogelijk als je als koppel komt dat de één wel en de ander geen shibari wil. of misschien wil jij alleen maar kijken wanneer de ander een vier handen sessie ondergaat…

De prijzen zijn:
Afspraak single van 2 tot 2.5 uur waarvan 1.5 uur 4-handen massage of massage & shibari sessie 200 euro
Afspraak koppel van 2 tot 2.5 uur waarvan 1.5 uur 4-handen massage of massage & shibari sessie 300 euro
Het is ook mogelijk om een langere sessie te boeken van 2 uur massage of massage & shibari voor een meerprijs van 50 of 100 euro.

De sessies worden gegeven in de praktijk van Tantra-Atma in st-Oedenrode. Beschikbare tijden gaan in overleg en zijn te boeken tussen 10.00 uur in de ochtend tot 20.00 uur in de avond.
Als je alleen met Silvia of alleen met Johan een sessie wilt, kan dit ook buiten dit weekend om, met Silvia in Rotterdam of met Johan in St Oedenrode.

Overleg en vertrouwen is voor beide partijen belangrijk voor een diepe sessie volledig in overgave.

Voor meer informatie en visie achter onze tantra & shibari sessies zie de website:
https://www.tantra-atma.nl/visie-en-informatie-workshop-tantra-shibari/

Voor deelname of vragen of wensen kun je mailen naar johan@tantra-atma.nl

 Johan www.tantra-atma.nl

Tantristisch masseur en coach in de Tibetaanse Boeddhistische stroming Kum Nye.

Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk(massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn. Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en coaching en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans. Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep me in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Ik heb ervaringen opgedaan bij de Rasayana Tantra Academie in Rotterdam. Ik volgde daar diverse scholingen van nationale en internationale docenten in diverse tantra disciplines. Verder ben ik ook actief buiten Nederland en Europa. Ik werk regelmatig als gast body-worker op diverse evenementen en ik werk nauw samen met een collega uit München bij diverse cursussen en opleidingen waarbij “De Shift” een jaarlijks hoogtepunt is. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om vooral de mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt. De Tibetaanse tantra massage trilogie “Prana & Verbinding” en “De speeltuin van prana” en de “Tantra & Shibari” workshops zijn daar mooie voorbeelden van. Ook organiseer ik samen met collega’s diverse weekeinde met diverse thema’s weekeinden in het voor- en najaar.

Johan Raaimakers

 

 Silvia http://www.naturalbliss.nl/

Natural Bliss is een natuurlijke staat van zijn, het moment dat je hoofd stopt met denken en je lichaam en gevoel het overnemen. Soms vergeten we even hoeveel fun en ontspanning intimiteit of vrij bewegen ons kan brengen. Doordat we andere prioriteiten voor laten gaan kunnen we misschien tijdelijk geen aansluiting meer vinden in onze relatie of in onszelf. Ik organiseer events waar je weer anders naar jezelf of elkaar gaat kijken. Je kan hierdoor los komen van wat wel en niet mag of hoe het eruit ‘zou moeten zien’.  – Hoe zou het zijn om je fantasie uit te leven? – Wat ligt er verscholen in je schaduwzijde?  – Wat is je diepste verlangen?  – Wat gebeurt er als je even buiten je comfortzone stapt in een nieuwe ervaringen? – Welke mogelijkheden zijn er om dieper met elkaar in verbinding te komen? In Natural Bliss komt mijn passie voor vrijheid in seksualiteit en mijn passie voor verdieping in bewustzijn samen. Ik geloof dat bewustzijn en seksualiteit bij elkaar horen. Door je te bevrijden van je conditionering, taboes en schaamte, kun je dieper in verbinding komen met jezelf.

Van internationale management studies naar een Ashram in Thailand, een heilige berg in India en yoga in Mexico. Mijn ontdekkingstocht is eindeloos. Ik heb verschillende opleidingen gedaan in healing zoals chakra therapie, massages en coaching. Ik heb jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt als coach in klantgerichte communicatie.

Mijn vrijheid in seksualiteit en vrijheid in bewegen is een rode draad in mijn leven. Ik heb op veel verschillende manieren de vrijheid in seksualiteit, vrij bewegen en bewustwording onderzocht en het vooral ook beleefd, van tantra tot kinky, vechtsporten en dans, het is een oneindige reis met mooie maar vaak ook confronterende ervaringen. In verbinding met onszelf en anderen ligt intimiteit, grenzen ontdekken, persoonlijke groei, hoe kunnen we geven en ontvangen, vertrouwen, ons zelfbeeld en zelfvertrouwen. Er is zoveel te ontdekken en dat doe ik graag samen.

Silvia Elisa

Tot ziens op de sessie Johan www.tantra-atma.nl

Silvia http://www.naturalbliss.nl/

 

About Johan Raaimakers