Blog

10 juni workshop ”Tantra & Shibari” contineus knoop techniek M/V M/M V/V

Zondag 10 juni workshop gericht op de technieken en verdiepende mogelijkheden van tantra & shibari.

Het vervolg op de tantra & shibari workshops van Tantra-Atma en Natural-Bliss

Tantra & Shibari continues….

De mogelijkheden van Shibari zijn eindeloos en is er nog zoveel meer te ontdekken op het gebied van techniek, spelen met polariteiten, in je kracht komen en de ander in overgave leiden.

Er zijn geen ingewikkelde knopen nodig om een diepe verbinding aan te gaan, toch zal de ontvanger dieper kunnen zakken als ze voelen dat je weet wat je doet.

Beheersing van techniek, weten waar je zachter en waar je de touwen harder kan vastmaken of hoe je een lichaam goed kan leiden zorgt ervoor dat de ander dieper kan ontspannen.

In deze worksop gaan we dieper in op de techniek van het knopen. Ook besteden we meer aandacht aan het spel van overgave en leiden en hoe we ons lichaam en al onze zintuigen kunnen gebruiken. Belangrijk is dat je een klein beetje basis kennis hebt van shibari. Ook in deze workshop is tantrische verbinding ons uitgangspunt.

Meer Tantra & shibari en de visie achter deze workshop klik hier

Wat, waar en wanneer:
Zondag 10 juni  van 10 tot 17 uur in “Het Centrum van Alphen” Prinses Marijkestraat 20 Alphen a/d Rijn (gratis parkeren in de omgeving).
Deelname alleen mogelijk als stel of als gelegenheids koppel a 75 euro per persoon (150 euro per koppel) incl. lunch, koffie /thee.

Matrasjes en touwen zijn aanwezig. Zelf meenemen: grote en kleine handdoek, fleece of andere lichte deken of doek en massage olie.

Inschrijven mail johan@tantra-atma.nl

In liefde, licht en balans,

Johan Raaimakers www.tantra-atma.nl
Silvia Elisa www.naturalbliss.nl

About Johan Raaimakers