Blog

Zondag 25 maart “Tantrische speeltuin” voor Shiva’s en Shakti’s

Op zondag 25 maart 2018 organiseren Johan en Dianne weer een nieuwe tantrische speeltuin die speciaal gericht is op koppels en geliefde. Op deze dag vieren we het

Tantra prana flow massage

goddelijke en het speelse in ons, in de ander en in elkaar. Doormiddel van tantrische oefeningen, massages, meditatie gaan we een mooie speelse middag ervaring die jullie liefdevolle en speelse eigenheid kan verdiepen.

De speeltuin

Geef je over aan de ander of eer de ander en laat je meevoeren door de mystiek van de “speeltuin van tantra”……. Achter de speeltuin zit geen doel, liefdevol contact en aanwezigheid zijn de ingrediënten. Het cadeau en de beleving zit in het onbevangen en zorgeloos zijn de accepteren en de mate van jou overgave. Openheid en liefdevolle vriendelijkheid (metta) van jou en jou partner geven deze tantrische speeltuin een mooie vrije speelse ervaring en een blij hart.

De flow massage

De massage is een liefdevolle maar speelse tantrische flow massage waarbij we de neutrale energie van de prana zullen volgen. Er zijn geen doelen, alleen maar gevolgen die voortvloeien uit vertrouwen, overgave en gelijkwaardigheid tot de gever en ontvanger. Prana is een neutrale levensenergie die in ons lichaam aanwezig is. Als volwassen zijn we de speelsheid binnen deze energie wel eens kwijt maar gaan daar weer naar opzoek. We prikkelen de zintuigen op allerlei manieren en laten ons meevoeren in de stroom.

De voorbereiding

Om de tantrische speeltuin en ceremonie nog mooier en dieper te laten verlopen kan je je voorbereiden op deze dag die ook in het teken staat van schoonheid, zuivere aanraking, intimiteit, verering aan de Shiva/Shakti en het speelse Goddelijke.
De voorbereiding adviseren we als volgt:
– Voor de Shakti het verzoek om zich vrouwelijk te kleden en voor beiden geld extra aandacht te geven aan lichamelijk verzorging. Het  verzoek om GEEN synthetische parfum te gebruiken maar natuurlijke oliën om het lichaam te verzorgen.
– Massage olie op natuurlijke basis meenemen.
– Voor zowel de Shiva als de Shakti een mooie omslagdoek om te dragen tijdens de ceremonie.
– Daarnaast een mooie doek of fleece deken meenemen om jullie eigen plek mee in te richten.
– We vragen jullie voorwerpen mee te nemen waarmee je kan masseren, aanraken, verrassen en spelen… wees creatief 😉

De kosten

Per koppel of gelegenheid koppel zijn de kosten 160 euro  (all inclusief lunch, thee, snacks)

waar en wanneer

Zondag 25 maart 2018 van 10.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 10 uur)

In ‘De Roos” Gnephoek  2 Alphen a/d Rijn (gratis parkeren)

De begeleiders van deze dag zijn Johan en Dianne, klik hier voor onze visie van onze workshops.

Aanmelden/inschrijven mail naar johan@tantra-atma.nl

 

“Shiva & Shakti tantrische speeltuin met cacao ceremonie”

Als liefdevol cadeau voor jezelf of een geschenk voor een ander.

About Johan Raaimakers