Blog

12-13 jan. “Een reis met je lijf” door Tanja Schepers

 Mijn lieve collega Tanja Schepers

geeft een waardevolle workshop  

“EEN REIS MET JE LIJF”

Over Zelfkritiek en Levenslust

Van 12 januari  16.00 uur  tot 13 januari 18.00 uur 

 

Wil jij:

 • De verbinding met het leven ervaren voorbij de pijn die je als kind hebt opgelopen?
 • Je kracht van Zelf – Creatie ontdekken?
 • Contact maken met je Levenslust en Zelfvertrouwen ?
 • Deze thematiek, die best stevig is, in combinatie met plezier aankijken?

Dan ben je van harte welkom…..

Deze dagen hebben als thema “VERBINDING”  EEN REIS MET JE LIJF. Het in verbinding zijn staat voor de verbinding met jezelf en de ander. Binnen jezelf kun je verbinding maken met je passie,  je daadkracht en levenslust voorbij de stemmen van niet goed genoeg zijn / zelfkritiek. En juist ook dankzij die stemmen je kracht vinden om je leven vorm te kunnen geven op jouw manier.

Je komt in contact met dat wat je diep van binnen aan verlangens hebt en dat je die verlangens in kunt zetten in je leven.  Zo kom je er toe om andere wegen in te slaan, de moed te vinden om van binnenuit je kern te volgen. Je maakt contact met de kritische stemmen en met je lichaam want daar is alles te vinden. Via jouw lijf kun je voelen en ervaren waar je vastzit en ook juist dankzij datzelfde lijf kunnen je weer ruimte maken. Dat wordt dankzij de pijn en beperking ook een feestje en een cadeautje voor jezelf!

Verbinding met de ander omdat daar alles wat je nog niet hebt gezien van jezelf tevoorschijn kan komen.  Je kunt een spiegel zijn, verbinding ervaren, een ondersteuning zijn of een partner zijn in een oefening.

Het programma: 

Tantrisch masseren & contact

 • Actieve Meditatie en Dans
 • Aanraking / Massage
 • Verschillende Kunstzinnige Werkvormen
 • Schrijfopdrachten
 • Theorie en Uitleg
 • Inquiry / 2-Gesprek
 • Oefeningen en Meditatie op het gebied van Lichaamsbewustzijn en Ontspannen
 • Ademwerk

Wat waar hoe en wanneer:

Op vrijdag 12 januari is er een inloop van 16.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt aankomen, wat drinken of lekker wandelen. Als we er allemaal zijn is er heerlijke soep met salade en brood. We eten deze dagen biologisch en vegetarisch. Op zaterdag 13 januari  zullen we ontbijten en lunchen en dan de dag afsluiten om 18.00 uur.

Voor het groepsproces is het fijn als je blijft slapen omdat er in de avond ook een bijzonder programma zal zijn en we daarna lekker bij het vuur binnen of buiten kunnen zitten.

De lokatie in Liempde is geweldig. Het is een hele mooie ruimte in de natuur met veel groen en een fijne plek om even te wandelen als je daar zin in hebt.We slapen in de ruimte waar we ook werken, die ruimte maken we schoon na de nacht zodat we weer open en fris aan een nieuwe dag kunnen beginnen.

Wil je graag mee?

Gun jij jezelf een diepgaand moment waarin je ook kunt zakken en ontspannen? Stuur me dan een mail zodat ik je alle informatie kan sturen.  2 weken voordat we starten zal ik je nog een mail sturen met een opdracht voor thuis. De groep is vol bij 8 deelnemers.

Investering:

200 euro (tot 15 december 20 euro vroegboekkorting)

Inclusief maaltijden, koffie en thee en een overnachting. Ook alle materialen zijn inbegrepen.

Contact en inschrijven: scheperstanja@hotmail.com

Tel: 0621424528

Website: www.touch2move.info

 

Tanja Schepers

About Johan Raaimakers