Blog

“Ecstatic-Touch” open massage avonden

“Ecstatic Touch” is de naam van de open massage avonden georganiseerd en begeleid door Johan van Tantra-Atma. De avonden zijn bedoeld als ontspanning en als samenkomst van gelijkgestemde. Het is geen les of workshop hoewel er wel uitleg en begeleiding is op deze avonden. De avonden zijn in het algemeen op vrijdag van 20.00 uur tot 23.00 uur in Eindhoven.

De avonden zijn ontstaan omdat veel mensen die lessen hadden gevolgd de ervaringen weer terug wilde beleven met elkaar in een open massage avond.

Iedereen is welkom op deze avonden M/V M/M V/V stellen, gelegenheid stellen of singles. Inschrijven als twee personen (koppel) bied altijd garantie van deelname, zou je mee willen doen maar heb je geen partner kan ik in sommige gevallen bemiddelen en vooraf twee singel inschrijvingen met elkaar in contact brengen, maar single inschrijvingen bieden dus geen garantie op deelname.

Er is ook een FB groep “Ecstatic-Touch” om eventueel oproep te doen voor een gelegenheid partner klik hier voor de Facebook groep en meld je aan.

De “Ecstatic-Touch” data met thema’s voor 2017 zijn:

  • Vrijdag 15 december: Prana flow massage avond voor stellen, gelegenheid koppels en singles. Info

De avonden zijn van 20.00 uur tot 23.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Locatie “De Heremiet” Begoniastraat 15 Eindhoven (schoolgebouw) of op plan B Studio 19 Hurksestraat 19 Eindhoven.

Kosten voor deze avonden zijn VANAF 25 euro per persoon. Bij bemiddeling van een single inschrijving bereken ik 5 euro per persoon bij een geslaagde match.

Inschrijven kan steeds door een mail te sturen naar johan@tantra-atma.nl je ontvangt daarna een mail terug om een aanbetaling of het hele bedrag te voldoen. Als de (aan)betaling is voldaan is de inschrijving definitief. De avonden gaan door met minimaal 8 personen en zitten vol met maximaal 18 personen.

Tantra prana flow massage

 

Voor specifieke informatie voor de verschillende avonden en thema’s klik op de volgende links:

“Ecstatic Touch” duo-tantra-yoga avond

Ecstatic Touch Shakti / Shiva Puja avond met Cacao ceremonie

“Ecstatic Touch” tantra prana flow massage avond.

“Ecstatic Touch” massage avond voor singles.

“Ecstatic Touch” Tantra & Shibari avond

“Ecstatic Touch” tantra & Shibari avond

 

 

Ik heet jou/jullie van harte welkom op één van deze mooie inspirerende avonden.

Johan Raaimakers

About Johan Raaimakers